Citat:
Uporabnik hermann pravi:
@borovnica
Mi lahko prosim razjasniš zakaj sem dobil na računu zaračunano postavko "prehod na drugo ponudbo", čeprav sem še vedno naročnik bob 4 cente?
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Saj jim je tudi znesek preplacila izpadel i, računa. Spet
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Prenos številke plačaš pri starem operaterju... s tem, da se ta postavka pri prehodu iz simobila na bob ali obratno imenuje "prehod na drugo ponudbo" in je 1€ cenejša od klasičnega prenosa številke.
Citat:
Uporabnik mcn pravi:
@borovnica, mene je tudi zamikal prehod na simobil iz boba, me pa zanima koliko se računa prenos številke, glede na to da praktično ostanerm pri isti firmi?
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
vsekakor zvito, ker "prehod" za mojo omejeno bučo pomeni, da greš drugam in prekineš razmerje, jaz pa razmerja nisem prekinil
Citat:
Uporabnik mcn pravi:
@borovnica, mene je tudi zamikal prehod na simobil iz boba, me pa zanima koliko se računa prenos številke, glede na to da praktično ostanerm pri isti firmi?
Citat:
Uporabnik SpEkTr pravi:
Citat:
Uporabnik mcn pravi:
Bob zaračuna 5EUR, Simobil pa 11,99EUR.
Citat:
Uporabnik SpEkTr pravi:
Citat:
Uporabnik mcn pravi:
Bob zaračuna 5EUR, Simobil pa 11,99EUR.