Citat:
50% za omejeno obdobje (pa še s popustom dražji ali kvečjem na nivoju boba
Omejeno obdobje? Pa sej imaš vsaj 2 leti, potem ali vmes pa po želji skočiš drugam...vsa fora je, da ni vezave, isto kot pri bobu...
Kako točno je dražji npr. ORTO TRIPSTER+, če sploh težko najdeš primerljiv paket pri bobu, pa četudi zanemariš vse dodatne bonbončke - že samo 8GB prenosa - kateri paket pri bobu nudi kaj takega za 10€?
Citat:
Vključene količine v EU so pesek v oči... od poletja naprej bodo VSE količine veljale po EU...
Sicer smo šele marca, ampak četudi bo tako kot praviš, moraš te količine pri Bobu še vedno kuriti iz količne zakupljene v paketu (pri največjih dveh pa so na voljo dodatno) ... Ampak na spisku zakupljenih 1GB podatkov ni samo EU, ampak kar 69 držav (npr. ZDA, Mehika) Recimo meni pride prav že naslednji mesec prenos podatkov v Singapurju, tudi nekaj drugih azijskih držav je zraven (Kitajska, Tajska, Šrilanka, Tajvan, Macao ), na mojo žalost manjka Indonezija.
Potem pa seveda bonbončki: moneta (zame super zadeva), MMSi vključeni, hitrejši LTE?, obvestilo o zgrešenih klicih, nakup telefonov na obroke (zame osebno bedarija in bi najraje prepovedal, da se zaščiti tup folk (v stilu "eh teh 29€ mesečno dodatno bom pa že"), ki se veže in zakreditira za igrače nad svojimi finančnimi zmožnostmi)
Mogoče je zate bob cenejši, no sej tudi za mojo babi je tisti paket za 4c, ampak kr absolutno trditi, da drugi od boba niso cenejši pač ni res
.