Novo pri bobu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
kdo uporablja bob v tuhinjski dolini? Zadnje čase je problem s signalom, 4 črtice pa prekinja pogovor ali pa občasno čisto vrže ven signal. Aplikacija bazne postaje, kaže da je telefon povezan na bazno na krvavcu in je nek datum 28.10., kot da so takrat to vklopili ali pa nadgradili? Ker ne gre zame nimam pojma, če se je tudi prej povezoval tja.

Focus

Pripravnik
27. okt 2007
871
12
18
Luna
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Citat:
Uporabnik Focus pravi:
Citat:
Uporabnik Super pravi:
Brutalni bob spet v ponudbi, do konca novembra.
Klical na bob trenutno je samo mini bob v ponudbi in bob 4cente
Tak da prosim drugič preveri informacije

Je spet v ponudbi, preveri še enkrat
grims-1.gif

http://www.bob.si/ponudba-bob/bob-narocniski-paketi/brutalnibob

brutalnibob_header_nov2014.jpg

Ja se opravičujem sem še isti dan Vido reklamo na TV.

mihael75

Zelenc'
17. nov 2014
7
0
1
Pozdravljeni,

Zanima me ali je tu gori kaka dobra duša, da mi pošlje kodo za brutalni bob, lahko na ZS.
Hvala!

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.196
702
113
Citat:
Uporabnik mihael75 pravi:
Pozdravljeni,

Zanima me ali je tu gori kaka dobra duša, da mi pošlje kodo za brutalni bob, lahko na ZS.
Hvala!

Ne rabiš kode, sam kartico kupi pa naroči oz spremeni naročnino.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Zakaj bi kupoval simko za 15 eur, če jo lahko zastonj dobi?! Edini strošek bom mel za prenos telefonske iz telekoma k bobu, vse ostalo je bilo zastojn
smile-1.gif

Preveri to temo: https://slo-tech.com/forum/t491735/2099 če je še kaka neporabljena koda.

btw Edini problem, ki sem ga opazil na bobu je, da 2 sms-a od 50? ni hotlo poslat s prve na iphonu. Sem moral še enkrat gor kliknit, da je odposlalo. Sicer pa sem brez pripomb glede zanesljivosti delovanja, zaenkrat.
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Moja edina resna zamera je, da nima funkcije SMS za klic ko si nedosegljiv oz. Je tel izklopljen. To bi bil pripravljen tudi doplačat kot izbirno funkcijo.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Tudi jaz. Sicer sem naredil preusmeritev na drugo številko, vendar tam se oglaša žena. Zna biti kdaj zanimivo....

Čisto tako iz firbca če kdo ve - a gre preusmeritveni klic v zakupljene minute ali ne? Saj upam, da še velja - do centrale (oz. mojega telefona) plača klicatelj, preusmeritev pa jaz.

Kode pa so veljale do 31.10. tako je bilo v dveh sporočilih napisano. Saj je logično, sedaj ko je paket spet dostopen vsem, ni ravno poslovne logike, da deliš zastonj simke pa še darila.
wink-1.gif

kritiknov

Pripravnik
16. apr 2012
59
5
8
Preko spletnih strani sem spremenil obstoječ big bob v brutalni bob. Kot sem razumel ob prijavi, naj bi dobil SMS o spremembi paketa, vendar le tega po parih dnevih še ni. Na strani bob- moj bob pa imam že napisano: paket brutalni bob. Sedaj ne vem, ali lahko prenos podatkov že uporabljam, ali moram počakat na SMS?

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.827
5.933
113
Jaz bi poklical na helpdesk in vprašal, kakšno je stanje, če sem že na bob brutalni paketu.

Uporabniki androida, če lahko naložite tole na GSam Battery Monitor iz g playa https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gsamlabs.bbm

Zanima me, koliko baterije v % vam kuri omrežje (phone radio) v 2 in 3g načinu.Za bolj točno meritev naj bo app prižgan vsaj 2 uri.
Meni v 2g 77 in v 3g 89%.

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Imam občutek, da bob decembra pripravlja neko super stvar. Sem bil prepričan, da bo to "praznični" brutalni bob, ampak glede na to da je akcija le-tega že novembra, bo ali ponovno brutalni bob (čeprav težko verjamem) ali pa neka super praznična "2015" stvar. Počakajmo na december.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
saj se ne vežeš, tko da lahko mirno spremeniš, če bo kaj boljšega.

Sicer je pa moje mnenje, da tako simobil s polovično naročnino, kot bob lovita tiste jezne telekomove uporabnike, ki zaradi podražitve razmišljajo o prestopu.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.