Novo pri bobu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
ksz

ali lahko kdo napise se enkrat kaj naj bi napisal v sms in na katero stevilko poslal za aktivacijo bigbob? Ce sem prav razumel se to da ne?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Poslal sem sms, nazaj dobil odgovor da bigbob lahko vklopite s klicem na 090 stevilko. Ce to probam izvesti preko maila bo slo, ali je treba res na 090 stevilko klicat?

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
da se čez mail 100%, rabiš pa geslo za stik z helpdeskom, to si ob sklenitvi pogodbe določil. Naj bi se ga dalo spremeniti tudi na moj.bob.si, nazadnje ko sem probaval je javilo tehnično napako, na helpdesku so rekli, da jim novo geslo lahko pošljem po mailu
bonk.gif

pino

Pripravnik
20. jan 2008
235
21
18
Pa dej reskiri tisto minuto na 090 pa bo koj urejeno. Sem klical povedal geslo, hvala in adijo. To je bilo edinkrat, da sem v enem letu klical na 090.

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Tisti, ki vam je žal tega klica na 090 vas je očitno tudi strah mailov, a ne?

A je tak težko napisati:

Uporabnik XY s tel. št. 0XX XXX XXX želim da me preklopite na Big Bob paket.
Geslo: 123456

Lep pozdrav,
XY

Aja... X n Y zamenjajte s svojimi podatki
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Sicer grdo, da posljejo kako vklopiti bigbob preko kode in ti nato dobis vrnjena navodila kako res vklopiti BB.

Ampak jaz bi jih, tako kot je zapisal predhodnik, lepo poklical na 090, dal euro ali max dva in bi bila stvar opravljena.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Kaj komplicirate
bonk.gif

Strošek klica za prehod na drug paket je zanemarljiv v primerjavi z prihrankom pri pogovorih glede na druge operaterje
zmaga.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
KSz

Fantje, ce je govora o spremembi paketa prek smsa in maila, zakaj se trudite in se ven mecete o 1 euru? Zakaj furate neka svoja pravila in tukaj moralizirate o euru ali dveh, a mislite da ste taki carji k ste na bobu potem pa fliknete tisti euro kot kljuce od BMWja na mizo in si mislite kaksni carji ste k ste vrgl tist euro?

Ce je faking free je free, cudno da vas pa moti 40 centov k je provizije na tujem bankomatu, kljubtemu da ste izbrali cenejso banko ki je pac osiromasena s ponudbo bankomatov po drzavi in vas moti da placate provizijo tisti banki ki je pa investirala v bankomate in ni med najcenejsimi?

A se tukaj pogovarjamo da se lahko paket zamenja samo preko 090 stevilke in se jest tle pizdim da zakaj ni zastonj? Ne, povedali ste da sta kao dva nacina, od katerih se je en izkazal za napacnega in sedaj preverjam se drugi nacin ki je mail in vse kar edino sedaj se nevem je stos s to kodo ali geslom ki nevem katero naj bi bilo ker sem ze pozabil kaj smo takrat ob sklenitvi delal. SIcer imam shranjene podatke ki ti jih portal ponudi sam tam nisem zasledil nobene kode.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Hočemo ti samo povedati,da brezveze kompliciraš in bi že zdavnaj zadevo uredil.

Glede konkurence. "Roparju" sem vsak mesec plačal 8,99 EUR neke naročnine, od katere nisem imel nič.

Tako, da je dosti bolj pošteno, da se kliče na 090, kjer plačaš PO PORABI.

Torej eni mogoče v življenju tja pokličejo 1x ali nikoli, drugi so nonstop na liniji, ker ne zmorejo nastaviti svojega preplačanega "iphoneX", za katerega so lahkoto odšteli 700EUR+, težko pa jim je še dat 1 eur.

Maš pa na alterju uporabnika borovnica@ , to je pa alter način, piši mu na ZS in ti bo vse povedal gratis in pravilno iz prve roke.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Snecer sej to vse vem, sej nisem od vceraj tukaj. A nimamo teme zato da se pogovarjamo, a se ni v prejsni temi pisalo da so se drugi nacini? Men se nic ne mudi z aktivacijo, saj imam 2 tedna za to casa. Mogoce bo pa to kdo prebral in videl da so se drugi nacini in bo zato bolj vesel, mislm wtf?

I

Izbrisan uporabnik #488

Saj te razumem, ampak v končni fazi, ko pogledaš, je fora 1 EUR
smile-1.gif

Je tak ne?

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
Čaki... Zakaj klicat na 090?
17758-icon_confused.gif

Ko sem dobil kodo, sem ponovno poklical naročniško številko in aktiviral BigBOB...
grin1.gif

Številka pa je bila tudi prenešena v roku dobrega tedna. Brez komplikacij, brez klicanja na 090, emaijlov ipd...
zmaga.gif

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Če boljše pogledaš zadnje poste, boš ugotovil da se gre tule za prehod iz ostoječega minbob ali bob4c na bigbob paket.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
pa saj se da vse prek maila rešit. Pa še hitro odgovorijo... ne kot jebeni mobitel... 1 teden
bonk.gif

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
KSZ
Od četrtka bodo meli pri Lidlu en osnovni, malo moderniziran Samsung, za 19 €. Torej za 4 €, če se računa, da je paket s kartico 15 €.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.