Novo pri A1

erikson

Guru
25. avg 2007
26.442
9.591
113
neke cudne slike na uvodni strani.png

Zrnec, potem ko par ur ne more priklicati prijatelja.

Vadim

Guru
2. jul 2020
7.331
9.588
113
Tisti ki uporabljate poslovno telefonijo.

Ali vam dela prijava na imenik.a1.si?

v UC portale se lahko prijavim z istim uporabnikom in geslom, imenik pa konstantno zavrača prijavo - čeprav je predhodno deloval.

Schime

Guru
22. nov 2008
2.214
1.033
113
Redko komentiram kako firmo samo ti pri A1 so pa res eni klošarji.
Pred dvemi leti sem sklenil naročnino, ko je bil popust 50% za vedno. No sedaj po dveh letih pa sem dobil račun s polno ceno. Pisal že reklamacijo pa so mi napisali, da mi je potekla vezava in, da je reklamacija neutemeljena. Nisem vedel, da pri A1 za vedno pomeni 24 mesecev. :valjamse:
Sicer sam ne vidim neke logike, da bi tekom akcije prešel iz drugega operaterja na A1 in potem ne bi vzel te akcije. Razen, če me je tudi ta v A1 poslovalnici nategnil. Mislim, da takrat kake druge akcije niti ni bilo na voljo.
No jutri se bom še malo oglasil v poslovalnico, da mi še tam osebno razložijo kako so si to oni predstavljali. Ker vmes sem vzel dva telefona na vezavo in, če bi slučajno to prekinilo akcijo bi se to moralo zgoditi kasneje tako, da to nima vpliva. Ne najdem pa trenutno pogodbe. Še na emailu ne tako, da jutri se bo še to preverilo na licu mesta pa, da jim potem j***m mater tko ali pa drugače. :evil:

AndrejD

Guru
20. jul 2007
8.252
1.728
113
Pred dvemi leti sem sklenil naročnino, ko je bil popust 50% za vedno. No sedaj po dveh letih pa sem dobil račun s polno ceno. Pisal že reklamacijo pa so mi napisali, da mi je potekla vezava in, da je reklamacija neutemeljena. Nisem vedel, da pri A1 za vedno pomeni 24 mesecev. :valjamse:
Sicer sam ne vidim neke logike, da bi tekom akcije prešel iz drugega operaterja na A1 in potem ne bi vzel te akcije. Razen, če me je tudi ta v A1 poslovalnici nategnil. Mislim, da takrat kake druge akcije niti ni bilo na voljo.
No jutri se bom še malo oglasil v poslovalnico, da mi še tam osebno razložijo kako so si to oni predstavljali. Ker vmes sem vzel dva telefona na vezavo in, če bi slučajno to prekinilo akcijo bi se to moralo zgoditi kasneje tako, da to nima vpliva. Ne najdem pa trenutno pogodbe. Še na emailu ne tako, da jutri se bo še to preverilo na licu mesta pa, da jim potem j***m mater tko ali pa drugače. :evil:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.623
3.981
113
davorinm.wordpress.com
Kdaj si pa sklenil? Jaz se spomnim da sem lovil za hčerko zadnji dan. Za tem pa je bilo 50% za 2 leti. Da nisi slučajno falil datuma?

first1

Fizikalc
19. mar 2018
415
196
43
Potekla mi je vezava pri A1 za 3 št. Se da pri podaljšanju vezave za 2 leti iztržiti kaj več kot 40% popusta?