No... sej mi tudi cakamo te informacije ...
Zdravo jaz sem že njihov naročnik od leta 2005 in bom tudi ostal pri njih neglede kaj praviš ti jaz sem z njimi zelo zadovoljen no vsaj vsi v naši družini !
VOLTE niti ne pogrešam toliko deluje mi povsod kam grem njihovo omrežje do sedaj priporočam A1 vsakemu, ko me vpraša h kateremu operaterju naj gre mu rečem A1 110% hehehe
Lep pozdrav
Kot je že Jest napisal...tehnologija se razvija in ji je treba slediti...sicer osebno nimam nič proti A1 glede novih tehnologij pa niso glih ne vem kako napredni. ni vseeno če se klic vzpostavi v sekundi oz dveh ali pa traja nekaj sekund preden začne zvoniti...npr pri Telekomu in si na Volte ali VoWifi in sprožiš klic zvoni v sekundi oz največ dveh...Vidim da je enim življenskega pomena VoLTE
Vidim da je enim življenskega pomena VoLTE
Dejte fantje... počakamo ... Če se v nastavitvah opcija pojavila to pomeni da bo... Mislim da brezveze se na moji S20 Ultra to ne bi pojavilo če A1 ne bi mel to namen vklopit.. itn.
Raje vidim da dle traja.. in ko vklopijo da dela kot treba..
Nikakor. Je pa porazno, da leta 2021 poslušamo PCM z 8kbps bitrate, ponekod za 3,3€/minuto, medtem, ko je preko whatsapp/viber/ipd. kakovost zvoka neprimerljivo boljša. Čemu potem vsa 4G/5G omrežja, če ne za osnovne stvari? Implementacija VoLTE je totalna ignoranca, saj v tujini tudi s predplačniškimi karticami deluje v večini omrežij, le pri nas ne. Da o lopovščini slovenskih operaterjev s cenami gostovanja (tudi več kot 10€/mb) podatkov ne govorim.
jazsem imel opcijo VoLTE ze pred vec kot enim letom... takrat se na iPhone 11 Pro... pa mogoce je bilo celo ze prej... Kot kaze se ti je kaj posodobilo na telefonu in si dobil to opcijo...
Hmmm, poglej cene gostovanja v Angliji za A1 ali Telekom.Cena gostovanja je v veliki meri odvisna od omrezja, v katerem gostujes... in domaci operater s tem nima kaj dosti... edino da doda kaksen procent svoje provizije... Ampak to velja za gostovanja izven EU...
Brez VoLTE ni mogoče vzpostaviti klica če je uporabnik na 5G. 3G fallback več ne dela na 5G.Zal,je tako, da nas je veliko to ze slisalo... samo zal je to bilo bilo ze pred vec leti... zato tudi nic vec ne verjamem v to, dokler res ne bo... ce bo sploh kdaj... Saj drugace z A1 nimam nekih problemov... samo je pa tudi dejstvo, da kot kaze ne vlagajo vec kaj dosti v omrezje in nove storitve... in tako nazaduje in zaupanje pada... To se jim lahko pozna pri upadu narocnikov in bo samo se slabse...
V ZDA že nekaj let ni več GSM-a, UMTS se pa tam ukinja letos oziroma drugo leto.Torej bo postalo nuja po domače...
Datum tega odgovora?