Visa je v paketu, ki sem ga izbrala ker me tako ceneje pride kot posamične položnice. Če je ne bi dali, je ne bi imela. Unicredit. Če je ne bi dali, mi je SKB od koder sem šla ponudila se kar naprej zastonj članarino, če obdrži njihovo kreditno, ki ne vem katera je že bila. Po moje tudi VISA. Zaradi lažjega plačevanja sem pač vzela tisto, kjer je tudi TRR. Naj povem, da ko sem jemala kredo so mi vsi v ksiht metali kreditne kartice zastonj. Same neke zlate in črne variante, kjer sploh ne vem, kje je fora razen v barvi, da se lepo ločijo od drugih. In to take, kjer lahko plačuješ povsod, ne samo parkinga v LJ pa koncerte. Viso imam zastonj pri revolutu. Mastercard pri revolutu in N26. Diners imam eno izmed posebnih izdaj, kjer tudi v 15 ali 20 letih koliko ga imam nisem plačala ene članarine. Diners mi je tudi od vseh najbolj všeč, edino kar me moti je, da niti čipa nima in moram vedno podpisovati. Nema tu nekih brezsticnih ipd variant. Na katere sem se pa navadila.
Kdor pa gleda cenike in se sam sebi zdi blazno pameten ko preko neta poklika obrazec pa pač plačuje redne cene.
Pa da ne bi kdo izpostavljal n26 in revolut. Ja Moneta je kartica z odloženim plačilom. Za 80€!!! Na obeh omenjenih lahko dejansko tudi kaj kupim.