Novo pr Si.mobilu XII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Doly

Zelenc'
11. okt 2007
15
0
1
Ta novo in revolucionarno.....
hehehehehe, sem že mislil kaj bo.
Za tiste ki reeeeeeeeees veeeeeeeeliko čvekajooooooo ( več kot 16 ur na DAN) je res boljša ponudba.
Za tiste, ki pa surfajo pa je veliko slabša od konkurence. Kajti konkurenca ima res cirka 3 / dan sam majo 1GB/DAN. Ta S! revolucionarna ponudba pa 1GB/MESEC. Torej le ni dumping, prehitro sem sklepal Deky. Še vedno je slabša ponudba ( kar se tiče tujine in prenosa podatkov) od konkurence.

LP
Jst

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Na Sonyju ali pa LGju tudi gledaš čisto iste programe, pa so eni vseeno pripravljeni plačati kar nekaj več za Sonyja. Isto je pri mobilni telefoniji, eni dajo raje malo več, enim pa zadošča tudi Tuš :
tongue-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
lej brezveze,..
bom odgovoril na splošno,..
V kolikor je podpisala anex za pogovore imaš na računu polno ceno, spodaj pa dodan popust,.. marsikdo pa ga spregleda,..
v bistvu sem hotel pogledati le to in razložiti kaj in kako
l.p. b

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Vedno lepsi in lepši paleti glede tujine, fajn, končno EU zveni bolj enotna.

Me pa zanima a bomo za koristit te ugodnosti v tujini res kar naprej morali odhajati v nastavitve telefona, da vklopljamo in izklapljamo glede na državo ali se nam obeta kaka avtomatika preko pametnih SIM kartic, ki bodo same poskrbele, da se v oderuških državah ne vklopi data? Vsaj namog bi rad slišal da se kaj dela na takih tehnologijah...

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
IPhone ima opcijo EU internet pod Data Roaming. Predvidevam, da je to opcija, da je data roaming vključen samo v državah EU, drugod pa ne. Bi bilo pa seveda boljše, da bi lahko države ročno dodajal sam.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Glede na to, da ima vsak operater druge države in predvsem druge operaterje si niti slučajno ne bi drznil zaupati taki EU nastavitvi od iOS. To ne bo noben 3rd party rešil, bodo morali kar sami operaterji se za skupno mizo dobit in se zmenit.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Aha če prav razumem velja ponudba "največ 10€ na mesec v EU" ne glede na to na kater operater si priklopljen, pohvalno.

pablohasan

Fizikalc
18. avg 2007
1.104
3
38
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
Glede na to, da ima vsak operater druge države in predvsem druge operaterje si niti slučajno ne bi drznil zaupati taki EU nastavitvi od iOS. To ne bo noben 3rd party rešil, bodo morali kar sami operaterji se za skupno mizo dobit in se zmenit.
tiste nastavitve naredijo samo to, da telefon roama le v eu in ne izven.

pa pazi to: nastavit moraš iste nastavitve za prenos podatkov, če ne ti ne dela....
bonk.gif
če jih ne nastaviš, se le čudiš zakaj ne dela roaming :D

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
955
93
28
Ljubljana
KSZ.

Opa, se je že začelo. Konec aprila sem sklenil naročnino na paket Gigant, ki ima (je imel):
- neskončno minut v vsa slovenska omrežja
- neskončno SMSov in MMSov
- 4GB prenosa podatkov.

Včeraj sem osvežil stanje na widgetu (1. ni delovalo - sem že vedel da se nekaj pripravlja) in imam kar naenkrat na voljo le še 1001 minuto v stacionarno omrežje. 1001 minuta mi je še vedno vrh glave, ni pa to kar sem dobil obljubljeno in kar sem podpisal za dve leti (vzel sem S6).

Počasi se že spominjam zakaj sem pred leti rade volje zapustil Simobil.
frown-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
To je zgolj napaka, če ti to izpiše, ni se paket spremenil. Kateri widget ti to javi? Sporoči v naročniško službo.

I

Izbrisan uporabnik 3287

baje ta opcija max 10 eur velja le: ce kupis gsm in se tako vezes za 24 mesecev

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik smt pravi:
baje ta opcija max 10 eur velja le: ce kupis gsm in se tako vezes za 24 mesecev

Ultimativni paketi imajo to že v paketu,.. z vezavo ali brez,..
b

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Upam da je tole za.jeb (nič podatkov pri paketu za 27eur)
2235825-2015-06-0310_21_00-Izbirapaketa_PoslovniSi.mobil-Si.mobil?GoogleChrome.jpg

Priponke

• 2235825-2015-06-0310_21_00-Izbirapaketa_PoslovniSi.mobil-Si.mobil?GoogleChrome.jpg
    2235825-2015-06-0310_21_00-Izbirapaketa_PoslovniSi.mobil-Si.mobil?GoogleChrome.jpg
    22,9 KB · Ogledi: 331

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
meni prikaže 6GB,..
mi lahko sporočiš kako si prišel do tega screena in s katerim brskalnikom,..
b

Nazadnje urejeno:

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
955
93
28
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
To je zgolj napaka, če ti to izpiše, ni se paket spremenil. Kateri widget ti to javi? Sporoči v naročniško službo.

Uporabljam Si.Widget. Danes spet kaže prav (nisem nikamor klical).
cheer.gif

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.883
763
113
www.jernej.org
Seveda... a misliš, da bodo en mesec po sklenitvi šli spreminjat pogoje. Če se pogoji tako drastično spremenijo, te morajo vsaj en mesec vnaprej obvestiti in ti ponuditi brezplačen odstop od pogodbe ali spremembo paketa.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.