Novo pr Si.mobilu XII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Novi paketi Optimalni in Ultimativni

Paket OPTIMALNI S vključuje 100 minut za klice in 100 sporočil SMS/MMS v Sloveniji za 9,99€
Paket OPTIMALNI M vključuje 400 minut za klice, 400 sporočil SMS/MMS in 400 MB prenosa podatkov v Sloveniji za 14,99€
Paket ULTIMATIVNI S vključuje neskončno minut za klice, neskončno sporočil SMS/MMS in 1 GB prenosa podatkov v Sloveniji za 19,99€
Paket ULTIMATIVNI M vključuje neskončno minut za klice, neskončno sporočil SMS/MMS in 3 GB prenosa podatkov v Sloveniji za 22,99€
Paket ULTIMATIVNI L vključuje neskončno minut za klice, neskončno sporočil SMS/MMS in 6 GB prenosa podatkov v Sloveniji za 26,99€
Paket ULTIMATIVNI XL vključuje neskončno minut za klice, neskončno sporočil SMS/MMS, 15 GB prenosa podatkov v Sloveniji za 34,99€

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Bo tudi letos kakšna ugodna ponudba za gostovanje na Hrvaškem (predvsem data me zanima). Če bo v juniju, ni nič prehitro :D

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Trenutno aktualna je :

Opcija Tujina 1 GIGA vključuje 1 GB na Hrvaškem, v Avstriji, Srbiji, Makedoniji, Bolgariji, Belorusiji in Liechtensteinu za 9,99 EUR.

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.986
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
Novi paketi Optimalni in Ultimativni

Paket OPTIMALNI S vključuje 100 minut za klice in 100 sporočil SMS/MMS v Sloveniji za 9,99€
Paket OPTIMALNI M vključuje 400 minut za klice, 400 sporočil SMS/MMS in 400 MB prenosa podatkov v Sloveniji za 14,99€
Paket ULTIMATIVNI S vključuje neskončno minut za klice, neskončno sporočil SMS/MMS in 1 GB prenosa podatkov v Sloveniji za 19,99€
Paket ULTIMATIVNI M vključuje neskončno minut za klice, neskončno sporočil SMS/MMS in 3 GB prenosa podatkov v Sloveniji za 22,99€
Paket ULTIMATIVNI L vključuje neskončno minut za klice, neskončno sporočil SMS/MMS in 6 GB prenosa podatkov v Sloveniji za 26,99€
Paket ULTIMATIVNI XL vključuje neskončno minut za klice, neskončno sporočil SMS/MMS, 15 GB prenosa podatkov v Sloveniji za 34,99€

in s tem mislijo napadat konkurenco?
confused-1.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Nabolje bo zanimivo za tiste ki so veliko v tujini..

citiram:

Revolucionarna uporaba v državah EU: plačujete po porabi, a ne več kot 10 EUR na mesec.
wink-1.gif

Lucijan

Pripravnik
2. jun 2015
178
2
18
Paketi niso niti Optimalni niti Ultimativni. Poiskušam najti paket primeren moji porabi. Primeren paket zame, je 50% dražji od tega, kar imam trenutno. BTW, v nedeljo je partnerka hotela plačati račun na Simobil centru, pa sistem “dol padel”. Doma sem pogledal njeno pogodbo in začuden ugotovil, da ob vezavi za 24 mesecev, plačuje regularno ceno paketa.
13.gif
. Aparata ob sklenitvi ni vzela, menjala je paket. Torej 24 x 5 EUR (mesečne ugodnosti) = 120 EUR “kazni” za menjavo paketa. To me spominja na mojih 12 let pri Simobilu. Za 10-letnico je bila še tortica, potem pa so sledile zgornje prakse. Ljubezen je končana, grem tam, kjer je ceneje. Partnerka gre kmalu za menoj.

Nazadnje urejeno:

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
955
93
28
Ljubljana
Zanimivo. Jaz sem pa ušel "najcenejšemu" operateju, ki je imel ves ta čas, ko sem bil jaz tam najmodernejše (najnovejše) omrežje, ki dela znotraj tolerance, nedosegljivosti pri polnem signalu, nabijanje stroškov v roamingu, neupoštevanje reklamacij, ... Ko sem žel na malico sem stalno surfal na Edgu. In sem imel dosti. Sedaj sem pri S! in na malici normalno berem RTVSlo na 4G omrežju. Bom videl kaj bo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik Lucijan pravi:
Paketi niso niti Optimalni niti Ultimativni. Poiskušam najti paket primeren moji porabi. Primeren paket zame, je 50% dražji od tega, kar imam trenutno. BTW, v nedeljo je partnerka hotela plačati račun na Simobil centru, pa sistem “dol padel”. Doma sem pogledal njeno pogodbo in začuden ugotovil, da ob vezavi za 24 mesecev, plačuje regularno ceno paketa.
13.gif
. Aparata ob sklenitvi ni vzela, menjala je paket. Torej 24 x 5 EUR (mesečne ugodnosti) = 120 EUR “kazni” za menjavo paketa. To me spominja na mojih 12 let pri Simobilu. Za 10-letnico je bila še tortica, potem pa so sledile zgornje prakse. Ljubezen je končana, grem tam, kjer je ceneje. Partnerka gre kmalu za menoj.

Lucijan, bodi karatkter pa mi tole tvojo velecenjeno številko posreduj na ZS,.. z veseljem si vzamem čas in pogledam kaj dogaja,..
V večini takih primerov kot je tvoj odziva na ZS ni,.. kar pomeni da je pač provokacija
nahrung002.gif

b

Lucijan

Pripravnik
2. jun 2015
178
2
18
Deky_ a gre tudi drugače?
Verjetno je izkušenj toliko kot je uporabnikov. Vsak išče svoj optimum. S Simobilom sem svoj čas tudi jaz bil zadovoljen (ne morem zanikati), zmotile pa so me njihove prakse, kot npr. pogodba, ki sem jo prej omenil, preplačanimi aparati itd. Ko ugotoviš da si dobil prst v tazadnjo, narediš premik ali pač živiš s tem.
A veste da nekateri operaterji nagrajujejo svoje naročnike tudi če niso vezani? Po dveh letih ti ponudijo aparat (ne bom trdil da ti ga podarijo). Si predstavljate to pri nas?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Lucian,.. čakam, čakam,..če bi jaz bil na tvojem mestu bi bil vesel pomoči,.. razen če nabijaš,..
Se pa strinjam, da kolikor je uporabnikov toliko je izkušenj,..tiste, ki pridejo do mene so večinoma dobre,. je pa vmes tudi kakšna slaba,..
b

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik Lucijan pravi:
Deky_ a gre tudi drugače?
Verjetno je izkušenj toliko kot je uporabnikov. Vsak išče svoj optimum. S Simobilom sem svoj čas tudi jaz bil zadovoljen (ne morem zanikati), zmotile pa so me njihove prakse, kot npr. pogodba, ki sem jo prej omenil, preplačanimi aparati itd. Ko ugotoviš da si dobil prst v tazadnjo, narediš premik ali pač živiš s tem.
A veste da nekateri operaterji nagrajujejo svoje naročnike tudi če niso vezani? Po dveh letih ti ponudijo aparat (ne bom trdil da ti ga podarijo). Si predstavljate to pri nas?

Če s čim nisi zadovoljen greš stran.. Ne pa it na prvi forum se registrirat in povedat svoje ne zadovolstvo.. itn..
grims-1.gif

Zato tole štejem kot provokacija..
evil.gif

Lucijan

Pripravnik
2. jun 2015
178
2
18
Borovnica, javno ne bom urejal naročniških razmerij, če bom potreboval pomoč, jo bom poiskal osebno. Napisal sem svojo izkušnjo, komentiral eno pogodbo, če smatraš da gre za provokacijo, ni moj problem.
Me pa čudi odziv na tem forumu. A se kdo počuti ogroženega morda? Ali pa užaljenega ker nisem rekel zdravo?

Doly

Zelenc'
11. okt 2007
15
0
1
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:

citiram:

Revolucionarna uporaba v državah EU: plačujete po porabi, a ne več kot 10 EUR na mesec.
wink-1.gif

To pa mal smrdi po dumpingu.
Regulirani stroški so : odhodni klic 0,061 €, dohodni samo zaključevanje, SMS 0,0244€, DATA 0,061€ Vir: http://www.mobilna-telefonija.com/mobilni-informator/68-evrotarifa.html

Se pravi, da nekdo, ki prenese 100 MB ( kar v enem mesecu ni nič), 100 min odhodnih klicev + 100 SMS naredi stroške v višini cirka 15€. In zaračunal bodo 10. A to ni dumping??????? Ali pa nas je S! že letaaaaaaaaa nategovaaaaaal z visokimi maržami, ker ima istega lastnika v tistih 7 operaterjih v tistih 7 državah kjer oglašuje famozen 1GB. Khm
wink-1.gif

AKOS bo moral malo preverit.

Lucijan

Pripravnik
2. jun 2015
178
2
18
Deky_ jaz sem že eno leto pri drugem operaterju. Lahko bi napisal kaj pozitivnega o njem, pa ne bom, ker bi to bila provokacija/reklama.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik Doly pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:

citiram:

wink-1.gif

To pa mal smrdi po dumpingu.
Regulirani stroški so : odhodni klic 0,061 €, dohodni samo zaključevanje, SMS 0,0244€, DATA 0,061€ Vir: http://www.mobilna-telefonija.com/mobilni-informator/68-evrotarifa.html

Se pravi, da nekdo, ki prenese 100 MB ( kar v enem mesecu ni nič), 100 min odhodnih klicev + 100 SMS naredi stroške v višini cirka 15€. In zaračunal bodo 10. A to ni dumping??????? Ali pa nas je S! že letaaaaaaaaa nategovaaaaaal z visokimi maržami, ker ima istega lastnika v tistih 7 operaterjih v tistih 7 državah kjer oglašuje famozen 1GB. Khm
wink-1.gif

AKOS bo moral malo preverit.

Napačnega sprašuješ...
wink-1.gif
In spet se najde nekdo ki z tem ni zadovoljen..

Ker operater v Sloveniji ni imel visokih cen za tujino? Najdi enega ki je bil poceni.. Ga ni,,vsi so po svoje imeli cene itn..

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Lucijan, tukaj je kar veliko provokacij,. in tvojo objavo štejem pod tako,..
Če bi dejansko nekaj želel urediti bi posredoval številko, na zs, jaz pa bi pogledal in svetoval kaj je za narediti,..
V končni fazi bi itak moral do prodajnega mesta, kjer bi zadevo uredil,..ne rečem da ne pride do kakšne težave vendar se kar velik del reši v korist strank,.. če pa je dejansko prišlo do napake pa vse,.
b

Lucijan

Pripravnik
2. jun 2015
178
2
18
Borovnica, če bi vedel da bom padel med simobilove tržnike/prodajalce in PR-ovce, verjami da se ne bi izpostavljal na forumu.

Da ne rečeš da provociram pa konkretiziram moj prvi zapis:
Punca je 10/2013 zamenjala paket iz Zame (Zate?) L na najmanjši neskončni paket za 17 EU. S pogodbo se je v zameno za 5 eur mesečne ugodnosti vezala za nadaljnih 24 mesecev. Ne vem pa, kje se pozna ta ugodnost, morda ni plačala prehoda, ne vem. Kaj ste takrat prodajali verjetno veš bolje od mene.

Če bi sedaj moral izbirati med novimi paketi za njenih cca. 1000 enot brez interneta, bi padel v paket dražji za 3 eur. Optimalni paketi pa so itak smešnica. Za 9,99 oz. za 14,99 dobiš drugje tudi 9x več enot.
Pustimo stroške prehoda, (kao) subvencinirane telefone... Nič Optimalnega oz Ultimativnega kar se mene tiče.
Pa lep pozdrav.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.