Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Se je že komu zgodilo, da mu je v tujini zaračunalo preusmeritev na sistem SMS zgrešeni klic (+38640111xxx) ??? Izpadu mi je signal, kolega me je klical in imam te reči zaračunane...Tiste preusmeritve pa ne gre nikakor ugasnit...
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Zdej me kolega kliče in pojamra da mu je tamal nabil 300€ na prenosu podatkov v 8 dneh na SM
Je to možno???
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Zdej me kolega kliče in pojamra da mu je tamal nabil 300€ na prenosu podatkov v 8 dneh na SM
Je to možno???
Itak da je možno. Jaz sem enkrat v enem dnevu nabil 100€. To je pa tako ko tamali dobijo telefon v roke, pol je pa vedno operater krivne pa uporabnik...
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Sem ugasnu, ampak preusmeritve ne gre deaktivirat tiste in so mi jo v tujini zaračunali !
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Noben ni reku da je operater kriv...
Sam imam neomejen internet pa ne vem koliko tega prenosa je potrebno za tak znesek... zako moj kveščen
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Predlagam, da si vklopiš eno od opcij mobilni internet,.. v tem primeru se po porabi zakupljenih količin zniža hitrost, nadaljni prenos pa je brezplačen. pri ostalih pa se plačuje.
b