Novičke

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Meni deluje ta Xperia noro dobra, veliko bolje od moje N95. iPhona ne bom niti omenjal tu zraven.

Nekaj podatkov še:
1500mah battery and 520mhz processor and a video processor
cool-1.gif

http://gizmodo.com/354853/video-first-hands-on-sony-ericssons-xperia-x1

Imel bo tudi nadgrajen WM6 s komponentami od WM7, ki bo bolj natančno predstavljen poleti.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Tudi meni je izjemno zanimiva xperia.. Jo bo treba pa definitivno prej sprobat...

ant1

Zelenc'
31. jan 2008
27
0
1
Za SE P1i, /Nadzorna plošča/Naprava/Oblike zapisa št./
- decimalno ločilo .
- ločilo tisočic ,

Kaj kdo ve kako se pri nokii n73 pride do tega ???

hvala

Nazadnje urejeno:

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Tudi meni je izjemno zanimiva xperia.. Jo bo treba pa definitivno prej sprobat...

Se strinjam. Ampak slutim, da me bo SE pozitivno presenetil in upam, da bo to moj naslednji telefon.
smile-1.gif

Če tisto glede procesorja in baterije drži, je pa sploh super.

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.626
722
113
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:
Ne vem, zakaj se slike ne prikažejo
confused-1.gif

gsmarena_024.jpg

Koda:
prav je
 [img]http://i.gsmarena.com/vv/newsimg/08/02/samsung-event/gsmarena_024.jpg[/img] 
NE
 [image]http://i.gsmarena.com/vv/newsimg/08/02/samsung-event/gsmarena_024.jpg[/image]

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Dejstvo je, da je SE potreboval ultra dober telefon, da se vrne na trg. Zaenkrat Xperia kaže, da jim bo uspelo. Jim je pa tudi zelo dobro uspelo zakriti, kaj prihaja. Vedelo se je samo ime, oblika, WinMo in ostale stvari so pa popolno presenečenje.

Komaj čakam da pride v moje roke. Samo upam, da ne bom razočaran.

P.S.: Predstavili so idealen telefon za Maj-a. W980 ima anteno za FM radio že vgrajeno
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Jup, izdeloval pa ga bo HTC in ne SE. Zanimivo (in vzpodbudno) je tudi to, da ima slot za MicroSD kartice in ne M2 (Memory Stick Micro). Zelo všeč mi je tudi to, da je dejansko ohišje kovinsko.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Tudi jaz bom začel metati evrčke na kup za Xperio. Drugi predstavljeni telefoni me doslej še niso impersionirali ...

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
S tem da je potrebno nekatere poste jemati z rezervo. Na teh forumih je kar veliko loverjev/haterjev različnih znamk, zato so določeni posti enostavno nesmiselni tako v + kakor v -

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Vem ja, ampak več ljudi več ve (oz. vidi) in zato lahko odkriješ prednosti/slabosti, ki si jih v "zanosu" spregledal.
wink-1.gif

Sedaj smo že malo preveč off-topic. Bo treba novo temo o X1 odpret.

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Citat:
Uporabnik Edvard pravi:
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Citat:
Uporabnik Edvard pravi:
iPhone killer wannabe
wink-1.gif

Če pogledaš specifikacije, vidiš, da lahko besedo wannabe zbrišeš.

Seveda je boljši po specifikacijah, ampak to ne zadostuje. Še vedno se bo o iPhonu več govorilo in pisalo in se ga bo več prodalo. Dejstvo pa je tudi, da mobilnik v precejšnji meri proba posnemat iPhone, po katerem se zgledujejo skoraj vsi, ne glede na to da je Apple zelenec v mobilni telefoniji.

Če temu praviš da hočejo posnemat Apple, potem lahko brez problema rečemo na je Apple posnemal HTC. In mislim da se Nokia in SE ne rabi zgledovat po Applu, ki je samo šimka nazven, noter pa na nivoju 5 let stare Nokie ali SE.

PS: Lahko tudi gledaš na to tak, če je X1 zaradi displaya in oblike iPhone killer wannabe, potem je iPhone po funkcijah "Mobi Regla" killer wannabe.
zmaga.gif

Res posrečena primerjava. iPhone je bil prvi z multitouch interfacom in uporabniška izkušnja je tisto, kar ga dela drugačnega. Seveda, po funkcijah precej zaostaja. Ampak če vsebuje 200 patentov, me boš težko prepričal, da je samo šminka. Ampak eni še vedno avtomobile, računalnike in mobitele kupujete tako, da pogledate specifikacije in ste srečni.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
To bo tisto pravo: 200 patentov ... Jaz sem ravnokar izumil WC papir z liziko. Liziko odtrgas stran, odvijes celofan in se posladkas medtem ko si brises rit. Tega ni prej se nihce predstavil, najbrz bi bilo dobro patentirati. Na rolo bo lizika prilepljena z zvecilnim gumijem, kar je tudi prvic na svetu pri WC papirju z liziko. V navodila bom napisal, da naj uporabnik odtrga liziko stran z (pazi to pogruntavscino !) dvema prstoma - multitouch, yeah baby, prvic pri WC papirju z liziko
grims-1.gif

Morda bi papirju po kaksnem letu vendarle dodal se drugi dve plasti, da bo "3. generacije" tako kot tisti od konkurence (ampak konkurenca nima lizike !), da ne bodo uporabniki prevec razocarani nad smrdljivo uporabnisko izkusnjo potem, ko se navelicajo lizike ? No, o tem imam se cas premisliti
cool-1.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Najboljši mobilni telefon leta 2007 je Sony Ericsson W910
cheer.gif

gsmarena_010.jpg

Za prestižen naslov so se potegovali 3 Skypephone, LG KU990 Viewty, Nokia 6500 classic, Samsung G600 in Sony Ericsson W910.

Gsmarena.