Novičke

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Odpri tipkovnico, pa bo hitrej
grin1.gif

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
654
113
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Samo je cube totalno neuporabn. Verjemi mi.
smile-1.gif

A lahko to malo utemeljiš zakaj se ti tako zdi? Ker sem včeraj nabavil HTC Touch Dual pa se mi zdi touch cube zelo ql.
smile-1.gif

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
V cem pa je razlika, ce ga drzis v roki ali pa ce je v stojalu? Edino ce si takrat, ko imas telefon v roki in poskusas najti satelite, v zaprtem prostoru
smile-1.gif
...

V obeh primerih govorim za uporabo na prostem, ker ni hiš, dreves ... še posebej pa v avtomobilu. Očitno človeško telo v tem primeru deluje kot nek motilec. Enako se dogaja z GPS-om, ki je priložen SE P1i ter z napravo Garmin Nüvi (modela ne vem, stvar od frenda). So pa pri slednjih zadevah razlike manjše.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Samo je cube totalno neuporabn. Verjemi mi.
smile-1.gif

A lahko to malo utemeljiš zakaj se ti tako zdi? Ker sem včeraj nabavil HTC Touch Dual pa se mi zdi touch cube zelo ql.
smile-1.gif

Sokraj vse bližnjice, ki jih vsebuje cube ( 6 ikon) že imam na drugih gumbih pogramirane, po defaultu.

Potem maš tu stran z music, photos, videos. To so linki do default programov , ki pa niso preveč uporabni oz. so počasni napram drugim programov. Pregledovalnik slik je HUDO bogi. WMP nisem nikoli maral in uporablal ne na domačem pcju, ka šele na pdaju. Videji, prosim no. Sploh ne zna predvajat avi, drugega pa ne fgledam napdaju. Res je, da se dajo linki nastavit do programov, kkatere hočemo zagnat , samo se mi ne da s tem zajbavat. So precej bol simple in lepše varjante. Že kar na today screenu.

Edino stvar kar sem uporabljal je bila stran s hitrimi kontakti. Pa še to sem uporabljal le na htc home pluginu . cube upočasni sistem, zavzame kar nekaj placa( pomembno za custom rome).

Tolko o tem.
smirk-1.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Vse bolj se mi zdi, da bo leto 2008 bolj v domeni SE, kot pa Nokie. Preprosto niso predstavili nič blazno novega ...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Osebno mislim, da nekateri vedno jamrajo...

Ko je prevec novih telefonov predstavljenih ni prav, ko jih je enkrat malo manj, pa spet ni prav
smile-1.gif
...

Meni osebno ni vsec, ce je naenkrat predstavljenih prevec telefonov... sploh pa takih, ki bodo takrat, ko bodo prisli na trzisce ze zastareli... Marsikateri novinec ima predvideno termin prodaje sele v tretjem ali cetrtem kvartalu... To pomeni sele proti koncu letosnjega leta... vmes bodo predstavili se vsaj ene trikrat toliko modelov
smile-1.gif
... in pocasi izgubis pregled nad vsemi in po samih oznakah se ne da vec klasificirat, komu je kateri telefon namenjen...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ni ne vem kaj, res je. Samo kakor imam v glavi, je to se najblizje nasledniku 5140i..

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Nokia Location Tagger

The Nokia Location Tagger je kompatibilen z Nokio N95, N95 8GB, N82, E90 in N73. V prihodnosti pa bo verjetno deloval na vseh napravah S60 tretje generacije.

Gsmarena.

location_tagger.jpg

Overview
With Nokia Location Tagger, you can automatically tag your location data to your pictures. As you take a picture, your GPS coordinates are saved to the EXIF header of the JPEG file. You can use this data later, for example, to locate your pictures on a map.

In the near future, we hope to make location tagging a seamlessly integrated part of your Nokia experience. Until then, Nokia Location Tagger is a small standalone application that gives you a sneak preview. We are not planning to productize this application as such, but we’d love to hear your thoughts already now, so that we have time to take it into account in the mainstream development.

Še mesto, kjer lahko prenesete programček: klik

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Če smo že par postov nazaj govorili o stagnaciji Nokije ...

Nokijin koncept v prihodnosti so gibljivi modeli. The Morph predstavlja fleksibilnost mobilnih naprav v prihodnosti.

04_Morph_Wrist_Mode_lowres.jpg

01_Morph_Open_Mode_lowres.jpg

02_Morph_Open_Operating_lowres.jpg

03_Morph_Phone_Mode_lowres.jpg

Phonearena

Nokia.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
654
113
In zakaj misliš da ga ne bo imel, najbrž zato ker ni 5MP?
Torej povejmo še 96589789-tič. "Kvaliteta fotk ne narašča premosorazmerno s številom megapixlov". Prej obratno.