Kako ne pošilja v Slovenijo, saj pod shipping je tudi Slovenija (poglej, pa boš videl). Ma sej ni problem, vem, kaj bom dobil oz. vem, kaj pričakovati od takega starodobnika, sem pa gledal tud iPhona 3gs, pa Samsung Galaxya-s, pa me je vse minilo, ko sem šel malo pogledat po forumih, pri enmu ne dela to, pri drugmu ono, pri Iphonu zdrži baterija max 2 dni itd. Vsi imajo neke probleme in po pravici se mi ne da ukvarjati z njimi. Če rabim računalnik, ga mam tu pred seboj, za zunaj pa rabim samo telefon in sms-e, več pa ne, ker vem, da če bom kupil spet kak super duper telefon, bom spet samo pred njim, in se zaj..... z raznimi dodatnimi programi/aplikacijami, ker jaz ne morem pustiti stvari originalne, pa še na takem delovnem mestu delam(cnc operater), kjer je bilo do sedaj že na čisto vsakem telefonu polno opilov in je najprej zvočnik crknil ker so se znotraj nabrali opilki. Dej, ti, ko imaš IPhona, mi povej, če te kdo kliče in nisi pri telefonu, lahko potem od daleč vidiš neodgovorjeni klic ali sms, brez, da bi tikal telefon, saj bi ga imel v pisarni, namesto v hlačah s seboj in ne bi bil vedno pri telefonu?