Citat:
Uporabnik hermann pravi:
a se samo meni zdi, da avtomobili dandanašnji od predstavitve do prodaje rabijo kakšno leto in v tem času navdušenje že počasi zamenja meh in navdušenje nad pravkar predstavljenim izdelkom od konkurence?
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Sem bral ja, dimenzija 20" gume in pika. 1 kos od 140eur naprej. Bravo Renault! Isti strel v koleno kot prejsnja generacija Astre in prva Insignie. Clovek napraska 2 jurja za polog, vzame 150eur kredita ob minimalcu za 15.000 eur osnovno astro. Pride zima in samo debelo gleda, ko bi moral z komplet zimskih gum odstet 800eur brez platisc.
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Kdor ne zmore. Veliko ljudi v sloveniji vec ne zmore marsicesa, ni treba posmehovanja.
Komplet 15 colk za več kot 326€Citat:
Uporabnik hermann pravi:
. Mimogrede, 326€ je manj kot stane komplet 15" zimskih gum od normalnih proizvajalcev za cliota storijo.
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Hvala. Glede gum pa tudi mene skrbi. Ce hoces zimske gor dat, moras premontirat, kar je drago, ali pa kupit se ene 20 col feltne. Ker zelezne v 20 col ne obstajajo, razen morda original od Renaulta, bodo verjetno drage, kot bi bile zlate. In tako bo mnogo kupcev odslo drugam. Cudna tale poteza Renaulta, ker je to druzinski avto in ne nek sportnik.