Tole na videu je top model v rangu 60 do 80kilo. Potem veš kolk žalostni bodo modeli do 40kilo. Že sam zasloni noter manjši, pa te fore. Luči.... Itd.meni je čisto všeč, pač moderna mečka kot mečka, pa tudi notranjost ne izgleda tako zelo ceneno kot so tukaj eni navijali...
Priletijo se slike. Na blogu jih radi pokažejo...Kak pa zgledajo tisti, ki se bojo dejansko naročali?
Ni tako kritično: lahko bi šli na 3 cilindre, ko BMW...ne vem, jaz sem na alterju pa bom vzel kar amg-ja, da se mi v temi o corolli ne bojo preveč smejali...
čeprav, ko tole preberem me pa veselje mine
It is all but confirmed – the all-new 2021 (W206) Mercedes-Benz C-Class will solely feature a 4-cylinder engine in all variants, even the AMG models
AMG bo 4 cilindre, adijo 6 in 8...Ni tako kritično: lahko bi šli na 3 cilindre, ko BMW...
So s to norijo kavnih mlinčkov nehali ali se vleče še kje naprej?aktualna generacija trojke ima samo 4 in 6 cilindrov mopede
C180 bencinMadona kakšni časi: napišejo točno resolucijo "navigacije", ne pa kakšen motor in menjalnik sta v avtu
zgleda tudi da sta samo dva bloka en dizelski štirivaljnik in en bencinski, pa različne oznake... nema više 6cilidnorv , v bistvu je vse isto....samo na dodatni opremi pa ledicah je še razlika...Verjetno je resolucija ena za vse in nekaj novega, da se z njo hvalijo, motorji in menjalniki pa različni.