novi modeli 265 in 265w

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.502
113
49
Na sončni strani ALP
Seriji 7xx se slabo piše...
crazy1.gif

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.502
113
49
Na sončni strani ALP
3D hiše in line assist + TMC mi nekako ne odtehta razlike v ceni... Sorry...

Če se mi že zahoče TMC, ga kupim posebej, le ta stane 49€, preostalih 100€ pa lahko porabim za kaj drugega.

I

Izbrisan uporabnik #488

Zadnje četrletje je zdaj
smile-1.gif
Nuvi 550 je že tukaj, zgleda da bodo ostali tudi v kratkem na policah.

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Za kaj bi se pa odločil med 550 in 7X5 serijo? Men je 765 za to ceno zlo všeč. 550 + TMC antena = 765 (s priloženo TMC anteno)

I

Izbrisan uporabnik #488

765 nima takšnih funkcij kot 550 in obratno.
550 je vodoodporen s kompasom itd. Allrounder.
765 pa je nadaljevanje modela 760.

Sicer pa serija 7 ima tudi wide zaslon.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.421
2.583
113
meni TMC kaže na kraku avto ceste, kjer sploh ne bom vozil. v slo pa prav tako padem v kolono na avto cesti ali kjerkoli drugje.
slej ko prej dobiš(!) karto topo, ki jo rabiš na 'avtocesti'. in te zamika, da greš z njo in garminom na teren.
vsa navigacija, ki smo jo do sedaj uporabljali je 'sever gor'. 3D pri meni zasede 25 % časa uporabe.
zavij levo, namesto desno pravi vsak garmin.
Bluetooth še nisem nikoli uporabljal, tudi brez garmina ne.
sam imam 750T za v slo in eu. pa bi prav tako živel za enim, ki je širok W in ima SD slot.za cca 200€
vsako leto so novi modeli. kot pc. sedaj pa izberi pravega, da boš čim manj denarja stran vrgel.
prihranjen denar pa porabim za bencin na izletu kjerkoli.
nov gps bo prav tako garmin. zaradi podpore s strani garmin.si in alter.si!
to je oebno mnenje ki ne izraža mnenej ostalih čalnov alter.si in/ali ostalih uporabnikov navigacijske opreme.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Jap. Trenutno uporabljam Nuvi 205, ki v celoti zadovolji moje potrebe po navigaciji. Uporabljam, ga tudi v naravi kot gps logger, saj baterija pri zatemnitvi zdrži več kot 6 ur.

Ne potrebujem W zaslona (imam še 760 model), ne BT, FM oddajnika, mp3 playera itd...

I

Izbrisan uporabnik #488

Zaslon daš na 0%
smile-1.gif
oziroma zakleneš napravo s tipko (lock) na ohišju. Da naprava po nepotrebnem ne troši energije (ko izrisuje mapo) jo za logiranje pustiš v začetnem meniju in ne na karti.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
škoda da ni kakega poceni modela kot je recimo 205w.....pa gor karte s pašnika :p

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Jap. Trenutno uporabljam Nuvi 205, ki v celoti zadovolji moje potrebe po navigaciji. Uporabljam, ga tudi v naravi kot gps logger, saj baterija pri zatemnitvi zdrži več kot 6 ur.

Ne potrebujem W zaslona (imam še 760 model), ne BT, FM oddajnika, mp3 playera itd...

Sam imam pa 205W in sem tudi več kot zadovoljen še posebej sedaj ko sem dobil mislim, da Kamacovo posodobitev, da imam lahko hkrati AR+AT.

BT in TMC se mi zdita povsem brez zveze(TMC pri nas itak ne dela), mp3 imam pa itak na mobitelu, bi pa bil uporaben video (mp4,AVI,MPEG) predvajalnik, da bi se dalo ogledati kak film.

Pa zelo uporabno bi bila tudi možnost igranja kakšnih igric vsaj osnovnih kot so tetris, šah in kaj podobnega.

Snecer vem, da vse v zvezi z Garmini obvladaš in me zanima zakaj mi vsako odprtje Mapsourcea znova naredi na D disku mapo in v njej nekaj simbolov za točke po meri???
Če to mapo na D disku zbrišem mi jo vedno naredi znova, zakaj je to dobro in kako bi se dalo to odstraniti, ker mi gre na živce;(?

Lp

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Zgleda da imaš na Dju sistem in Mapsource pač tja po defaultu skopira simbole. Zakaj pa ne bi vedel
smile-1.gif

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Sistem in Mapsource imam na C.

Vsak zagon Mapsourca mi pa takoj ustvari na D: mapo Moj Garmin in v njej mapo "Simboli točke v smeri po meri" in potem je v mapi ene devet neuporabnih ikonc.

Naj kopira v C: Garmin, če že mora ne pa na D.

Ravnotako mi gre na živce, ker edino zemljevide za Garmina ne moreš dati na C>program files>garmin
Ampak ti avtomatično vse vrže v C>Garmin.

Hočem imeti red pa ga ne morem imeti;(

I

Izbrisan uporabnik #488

Vse zemljevide imam na e:\garmin\ ,saj te pri vsakem zemljevidu pri inštalaciji vpraša kam jih naj inštalira in tja jih tudi inštalira in jaz sem izbral pač drug disk.

Si že kaj narobe inštaliral, deinstalacija, ali kaj drugega. Problem je pri tebi, ne v programu.