No, po priloženem računu ga JE plačal blizu temu znesku, račun kaže 48.755€, tako da ...Pa zato ker ga prvi lastnik ni plačal niti blizu 50 jurjev.
No, po priloženem računu ga JE plačal blizu temu znesku, račun kaže 48.755€, tako da ...Pa zato ker ga prvi lastnik ni plačal niti blizu 50 jurjev.
Ja,700mio smo dali samo za covid dodatke v JS samo letos!covid časi so za ene bili nekaj nalepšega v lajfu, v finančnem smislu.
Ker lahko, saj boš ti tudi k draga tako zapove, samo še ne veš.Zakaj nekdo proda 3 leta star avto za 20k, nov pa je bil 50k?
Zato ker gre lahko po novega za 80.Zakaj nekdo proda 3 leta star avto za 20k, nov pa je bil 50k?
Čestitke, si en redkih, ki ne operira s ceno brez popustov. Si pa zaokrožil za malo navzgor. A ti si ga plačal 20 ali 22 in drobiž?No, po priloženem računu ga JE plačal blizu temu znesku, račun kaže 48.755€, tako da ...
Saj delaš v gospodarstvu, torej posredno boš. In prej boš zgubil šiht kot pa eden u JS.Ja,700mio smo dali samo za covid dodatke v JS samo letos!
Kdo bo to placal? JS zagotovo ne
Pod 20k ... oz. 19200, če sem natančen.Čestitke, si en redkih, ki ne operira s ceno brez popustov. Si pa zaokrožil za malo navzgor. A ti si ga plačal 20 ali 22 in drobiž?
Ja samo v času kot da bi šel kupovat stanovanje tam 2008 09 pred krizo ko so bile cene na max.Lahko tudi rečeš, dva nova avta v zadnjih 15 letih.
Zato me.pa mika, da bi se uradno znebil vsega premoženja sel na socalno. Jebes zaposlitev v JS. Saj naibrz si bom potem lazje privoscil nov avto na leasing kot sedaj rabljenega na latnistvo ko delam v gospodarstvu.Saj delaš v gospodarstvu, torej posredno boš. In prej boš zgubil šiht kot pa eden u JS.
In se oglasis na csd z vlogo za socialno.sej je fafa, ko ne gre, pelješ nazaj in oddaš ključe ter peš domov. Simple je to dandanes. Naslednji pa potem tak avto kupi za pol cene... ups, pa je odgovor na dlani.
Kakšno vrednost vozila pa imaš na zavarovalni polici navedeno?Pod 20k ... oz. 19200, če sem natančen.
Ne vem pa, kaj mi hočeš povedat z zgornjim? Jaz nisem imel nič s popusti, 1. lastnik pa je izgleda dogovoril tako ceno.
Je pa avto iz Belgije, če to kaj pomaga pri razjasnitivi cene...
Ja, glej, lajf je polno presenečenj. Danes voziš E klaso, jutri pa R Megane. Se zgodi.In se oglasis na csd z vlogo za socialno.
Uh, tega pa ne vem ... lahko pogledam. Vem samo, da je bla cena taka, kot sem napisal. Osnovno vozilo + dodatna oprema (ultra sport) in je naneslo toliko kot sem napisal ... zdaj, če mi ne verjameš, ne morem pomagat.Kakšno vrednost vozila pa imaš na zavarovalni polici navedeno?
Nekak se mi zdi da je oz. kar je padlo covid dodatka je šlo v pleh. Sedaj je tega podarjenega denarja konc lizing pa ostane.sandra
Saj ni rečeno, da se je za oba zapufal. Pa četudi se je. Ni pomembna višina pufa, pomembno je, da si finančno sposoben. Nekdo s 5 jurji plače ima lahko 3 jurje pufa, pa bo še zmeraj lažje skoz prišel, kot nekdo z 2 jurjema plače. Ali, v veliki večini, z jurja 200 ...
Saj Twingo za jurja je odlična racionalna izbira. Dokler te en na križišču ne izsili in si potem pri hitrosti 50km/h mrtev.Nekak se mi zdi da je oz. kar je padlo covid dodatka je šlo v pleh. Sedaj je tega podarjenega denarja konc lizing pa ostane.
So pa še dodatni stroški ki jih pri jurja avtu ni, kasko in pooblaščen servis.
Jaz covid dodatkov videl nisem, se unih 200 eur ne za “vse”. Nisem pa tok malo zapravil in tok veliko prihranil v zadnjih dveh letih kot se nikol. Oz. Oba. Sploh lockdowni so bili denarnici prijazni.Nekak se mi zdi da je oz. kar je padlo covid dodatka je šlo v pleh. Sedaj je tega podarjenega denarja konc lizing pa ostane.
So pa še dodatni stroški ki jih pri jurja avtu ni, kasko in pooblaščen servis.