To je v primeru, da je velika družina dobila povrnjen DMV in razbije vozilo prej kot v treh letih.Ima pa predlog eno pametno zadevo glede oprostitve plačila DMV
"(6) Če je bilo motorno vozilo poškodovano v prometni nesreči za več kot 70% tržne vrednosti motornega vozila na dan nesreče, se sme poškodovano motorno vozilo prodati, ne da bi bil plačan davek. "
Jabe cena ni več važna. Stari pa novi način meritev CO2.
Mi je jasno, sam sem imel tak primer, zato mi je tudi padlo v oko. Sam sem počakal cca pol leta, da je poteklo 3 leta in potem prodal razbitino.To je v primeru, da je velika družina dobila povrnjen DMV in razbije vozilo prej kot v treh letih.
Nazaj ne dobiš nič ker:
- zakon še ni sprejet
- ne velja retroaktivno
Ne vem kateri standard je v kalkulatorju. Odpri zakon pa na roke preračunaj; vse piše.
Če se ne motim je zadnji 6n, nisem pa ziher in ja je važno če je boljši kot 6b.
Če si to ti delal, dodaj še Avtodom med tip goriva, ker imajo svojo lestvico.
McGiver je lepo napisal "kavica" v narekovajih in ima čisto prav, ti zneski so drobiž in čisto prav je, da so se malenkost povišali.
Ti nisi normalen.Ma dobro ne pretiravat, ker smo spet "pri kavici, dveh".
Seveda se najlažje striže ovce, za ovne je pa treba drugače poskrbet.
Lani smo za pol leta starega B180D plačali 92€ DMV; ali bi ga sedaj kupili če bi bil DMV 130, ali 180€? Seveda.
Seveda, imaš popolnoma prav. Zato bomo raje še naprej trajbali 5 let starejše iztrošeno sranje Z ENO ALI DVE STAREJŠIMI EURO NORMAMI.McGiver je lepo napisal "kavica" v narekovajih in ima čisto prav, ti zneski so drobiž in čisto prav je, da so se malenkost povišali.
Ne moremo vsega rabljenega sranja, ki ga Nemci ne morejo več prodati na svojem trgu uvoziti k nam, če bo ta DMV pripomogel da se uvoz tega iztrošenega sranja zmanjša zgolj za 10% be že pozitiven efekt.
Zaradi 200 eur razlike? Izvoli se vozit v drvarnici.Ti nisi normalen.
Seveda, imaš popolnoma prav. Zato bomo raje še naprej trajbali 5 let starejše iztrošeno sranje Z ENO ALI DVE STAREJŠIMI EURO NORMAMI.