Citat:
Uporabnik dsf pravi:
brez bojazni , ponujali bodo več kot naša banda ,je pa res da naši sedaj vidijo priliko in ko bodo sprevideli da še vedno gre vse v Avstrijo bodo poskusili omejevat izvoz, oviralo jih bo pa dejstvo da izvoza ne morejo omejit drugače kot da na karavankah tehtajo kamijone,spet bomo lahko hvaležni UNIJI ker drugače bi ti naši kratkomalo prepovedali izvoz
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kaj pa ti bizi praviš na predlog novih davkov?
Jaz sladkih pijač ne pijem in ne jem mastne hrane. Pri vedno večjem pojavu sto kilskih desetletnikov, so pa take trošarine samo dobrodošle. Jaz bi tudi nabil 10€ davka na škatlo cigaret.
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kaj pa ti bizi praviš na predlog novih davkov?
Jaz sladkih pijač ne pijem in ne jem mastne hrane. Pri vedno večjem pojavu sto kilskih desetletnikov, so pa take trošarine samo dobrodošle. Jaz bi tudi nabil 10€ davka na škatlo cigaret.
Itak, precej bolj bo zdravo ko bodo ljudje kupoval Cole z aspartamom, ciklamati, acesulfami, saharini in podobnimi jajci v diskontih po 25c za 2L (med tem ko je liter pa pol navadne flaširane vode cca. 45c) ... na sadne jogurte s cukrom bo pa sigurno dana "izjema" ker gre za mlečni proizvod in se podpira kmetijstvo, ne za sladko pijačo. Da ne govorimo da si država sama dela probleme, ker je v šolskih malicah vedno sladkana pijača ... s čem jo bodo zamenjali - z umetno zaslajeno?Citat:
Uporabnik bizi pravi:
To pa ne. Dostop do interneta je civilizacijska pridobitev, kriznemu davku se pa tako ne bi mogel izogniti. Za sladke pijače se pa tega ne da trditi.
Šolske malice? Če gre za zdravje je treba je začeti pri sebi... to je, javnem sektorju.Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Glej, če gre za trošarino na izdelke, ki jih nikomur ni potrebno kupovati, temu ne moreš reči nov davek in filanje proračuna.
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
To pa ne. Dostop do interneta je civilizacijska pridobitev,
darjan pravi kruh je strupen zelenjave pa ne rabiš...Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Obdavčt vse drugo razen kruha, mleka, zelenjave in mesa!
Citat:
In da pristane meso v tvoji trgovini je treba kmetije katere morajo imet strojno opremo, ustrezen hlev, veliko travnikov itd itd...in posledično mesarije kjer živali ustrezno zakoljejo in predelajo...prevozna sredstva da vse to vozijo gor in dol....vse skup itak nafta poganja....in vse to in še več je ŽE FAJN obdavčeno..Citat: