Novi davki

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.229
1.367
113
Čeprav je vlada obljubila nasprotno, se vse giba na stran novih davkov. Tako bomo verjetno dobili davek na sladke pijače in davek na mastne jedi
bonk.gif

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Les iz gozdov bo država odkupovala po 27€ / kubik....

BOGATI BOMO !!!

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
to je pa zato ker nočete konoplje legalizirat in obdavčit. pa seks turizma tudi nečete...

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.073
113
Nuku`Alofa
Se bomo potem počutili še bolj varno...

pred cigani ki nam ne bodo imeli več česa ukrasti...

Hvala za varnost, kobila...

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
uu fajn, še bomo lahko kaj zaslužili.

cheer.gif

in to za dobro hlodovino..
cheer.gif

Pa da ti pride gozdna pospravit boš približno v 6 X izgubi od vrednosti lesa
cheer.gif

če ne boš iglavcev pospravil v nekaj mesecih te bo doletela izvržba
aplauz.gif

juhu !!!!

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
Ni ravno davek, bo pa nov inkaso - radarji na smuciscih... Cez 5 let bomo ze gledali za stacionarnimi na smuciscih...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Glavno, da ven potegnejo davek na mastno hrano, ko je pa že nekaj ljudi kočno odkrilo paleo oz. keto prehrano, ki temelji na 70% kalorij iz maščob, obnese se pa prav neverjetno dobro.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
Me ne gane, te zadeve konzumiram itak samo za vzorec. Bolj bi sicer bilo smiselno, da bi zdrave izdelke davčno olajšali, ampak ta država pač ni smiselna. Drugače pa dokler bodo ubogi- raja, kupovali budget izdelke sumljive kakovosti samo da je iber poceni, na kasi pa še zahtevali za par škatl čikov, nam ni hudga.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:Me ne gane, te zadeve konzumiram itak samo za vzorec. Bolj bi sicer bilo smiselno, da bi zdrave izdelke davčno olajšali, ampak ta država pač ni smiselna. Drugače pa dokler bodo ubogi- raja, kupovali budget izdelke sumljive kakovosti samo da je iber poceni, na kasi pa še zahtevali za par škatl čikov, nam ni hudga.
Po mojem vsaka taka "ideja" podraži vso hrano. Kdo bo določil, kako "nevaren" je izdelek? Verjetno specifikacija proizvajalca. Tu še ni dodatnih stroškov. Kdo bo preverjal specifikacije? Če jih ne bo nihče oziroma bo kontrola preveč redka, potem je stvar zgrešena že v osnovi. Če jih nekdo bo, potem bo tega treba plačati. Na koncu bomo to seveda plačali potrošniki. Za vso hrano tudi super zdravo, ker tudi za opravičene davka je treba preverjati, če je to res.
Vsak nov davek najbolj občuti najnižji na lestvici...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik cvinga pravi:
Les iz gozdov bo država odkupovala po 27€ / kubik....

BOGATI BOMO !!!
Spravilo pa stane okoli 30.
Sicer pa zakaj grozijo z izvržbami, če do 15. Maja ne pospravimo iglavcev. A lahko potem datumu jaz državi izstavim izvršbo če ne pospravi iglavcev iz vseh svojih parcel?
Če že grozijo, naj zadevo pospravijo, strošek spravila pa naj plačajo s kupnino za les.