Novi BMW Z4 - uradne slike

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Bangla ze lep cas ni vec pri BMW, kar je skoda. Sicer pa - klasicini roadster mora imeti platno. Ni mi vsec.

Kdo ti pa je to povedal?
confused-1.gif

Drugče pa je avto hudobija.
evil.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ups, my bad. Ne vem..., pred časom sem bral nekaj o novi 7-ki, mislim, da v AFM, pa je pisalo, da škoda, ker je ni narisal Bangle.
No sicer pa toliko bolje, da je še pri BMW
wink-1.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
On je pač taglaven, jasno pa da ne dela vsega sam. Če bi, potem bi bil superčlovek.

Pomemben šefe dizajna je Adrian Van Hooydonk.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Lampe so kr neki. Res grd, klumpast in brez domišlije narejen kabrio. Ampak za čefurje bo dober.

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
A če bi imel namesto BMW značke na havbi KIA bi ti bil pa všeč???

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Lampe so kr neki. Res grd, klumpast in brez domišlije narejen kabrio. Ampak za čefurje bo dober.

komaj čakam na KIO roadster z 3.0 mašino
hysterical-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
komaj čakam na KIO roadster z 3.0 mašino
Saj to je za vas otročaje glavni kriterij. Samo da ma nek voz močno mašino pa ste vsi slinasti.
Ejejej, otroc otroc.....se vid da samo računalniške igrce špilate.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
A če bi imel namesto BMW značke na havbi KIA bi ti bil pa všeč???
Ne. Jaz povem po pravic kaj je lepo in kaj je grdo. BMWjevi avti so na splošno VSI grdi. Vgrajujejo pač močne motorje noter, zato je v očeh nezreležev in mularije to sinonim za dober in lep avto. Pa ni nič druzga kot grda spaka z močnim motorjem, ki leti in s katerim se potem lahko po cestui hvališ kako greš hitro in kako si bedast..
Prav tako so na splošno tudi kije grde. Razen PRO-ceda. In jaz to povem ter priznam, vi pa samo da slišite BMW pa ste vsi poscani, ker pač nimate svojih oči in ega. Pač niste v stanju presodit s svojimi možgani.
Tud reno dela zelo grde avte. To so pač dejstva.
Ampak biti grd je danes moderno. Samo poglej razne de bile kako se tetovirajo in luknjajo z raznimi pirsingi povsod po telesu in glavi in riti... To je moda in grdoba je samo še ena modna muha več.

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
Meni se zdi čisto super avtoček ,samo vprašanje je koliko tega luxusa bodo zdaj v krizi sploh še lahko prodali.
BMW ja je glede prodaje reševal Mini.Nekako mi ne potegne kar se tiče €€€€€

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik paci pravi:
Meni se zdi čisto super avtoček ,samo vprašanje je koliko tega luxusa bodo zdaj v krizi sploh še lahko prodali.
BMW ja je glede prodaje reševal Mini. Nekako mi ne potegne kar se tiče €€€€€

hysterical-1.gif

Strokovnjak prodajne statistike?!

Večje neumnosti nisi mogel napisat.

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
+ mu je trda streha (tista platnena ga je skazila v nekega hrošča, ko si se peljal malo hitreje).

Še vedno pa je model, ki mi ni in ni všeč...premali zadek napram celemu avtu.