Novi Audi RS6 je končno prišel!!!!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Antonioo

Pripravnik
3. sep 2007
344
0
16
men so teli audiji vedno bl vsecni
smile-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Samo kak mora bit res feeling, ko zabiješ gas do daske pri taki pošasti. Pismo, pa to te mora vrat bolet ko ga voziš.
grin1.gif

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Lahko ima Mercedes E AMG ali Audi RS6 100 konjev več, pa na progi nimata šans proti BMW M5. Mercedes in Audi sta tipična avta za na avtocesto.

Sicer pa BMW priprapravlja M5 twin turbo
evil.gif

Nazadnje urejeno:

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
In odkdaj so luksuzne limuzine namenjene za na dirkališče? Jaz v tem ne vidim nič slabega, kvečjemu obratno.

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
ksz

Tale Audi bo res hud, sem pa 100%, da bo mašina zdržala 3X dlje kot pri M5. Serija E39 M5 so mašine crkovale kot po tekočem traku, tista, ki je dočakala 100.000 je bila že Leon Štukelj med mašinami...
Sicer so pa M motorji znani po crkovanju (vsi modeli), 100.000 je ponavadi magična meja za menjavo motorja...to se mi zdi porazno in tukaj se popolnoma strinjam s swifthedom.

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
zbašejo nej v te avtomobile (RS6, M5,E63AMG) voznika, ženo, tri otroke, otroški voziček in psa. Poj nej se pa grejo ko je jači.....

Swifthead

Pripravnik
14. avg 2007
366
0
16
LJ
www.mercedes-amg.de
evo fantje vsi ste carji in ste končno dojel :D

I Love this game
wink-1.gif

@moderatorji: a lahko prosim (javno je) da mi odvzamete tisto omejitev med dvema postoma k je 6200s??? Pa nebom pisal o Mercedesu recimo v Kulinariki ali pa Gradnja in Dom!!! Obljubim!

Za primer je ta tema....a ni prov fajn k mal poživi ta forum? Kljub mnogim prerekanjim smo ugotovil na konc da so vsi avti dobri;)

P.S. - no jst sm itak drgač za svojga favorita če se že kregamo! Sam vseen.....

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.745
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Zaenkrat še ne, še vsaj nekaj dni boš imel kazen. Bom pa predlagal adminom, da razmislijo o znižanju kazni, na katero pa lahko kar pozabiš, če boš KJERKOLI (tudi v avtomobilizmu) >nabijal< o MBju. Napisal sem NABIJAL, kar si do sedaj počel in veš, na kaj mislim.

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik Swifthead pravi:

Kljub mnogim prerekanjim smo ugotovil na konc da so vsi avti dobri;)

Tudi BMW ?
tongue-1.gif

Pazi kaj boš odgovoril, en od moderatorjev je vlki BMW fan... mogoče se te ob pravilnem odgovoru usmili
evil.gif

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
ksz

Tale Audi bo res hud, sem pa 100%, da bo mašina zdržala 3X dlje kot pri M5. Serija E39 M5 so mašine crkovale kot po tekočem traku, tista, ki je dočakala 100.000 je bila že Leon Štukelj med mašinami...
Sicer so pa M motorji znani po crkovanju (vsi modeli), 100.000 je ponavadi magična meja za menjavo motorja...to se mi zdi porazno in tukaj se popolnoma strinjam s swifthedom.

so res te ///M mašine tako slabe ali so za crkovanje krivi lastniki?
confused-1.gif

Swifthead

Pripravnik
14. avg 2007
366
0
16
LJ
www.mercedes-amg.de
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
ksz

so res te ///M mašine tako slabe ali so za crkovanje krivi lastniki?
confused-1.gif

Hja odvisno to kako gledaš! Zdej če bi recimo M motorji bli v kakih lažjih vozilih in se nebi tako visoko vrtele bi bile sigurno trpežnejše....je pa tudi nekaj res da ponavadi so tukaj velik faktor tudi lastniki sami ki motorju vlečejo dušo ven! Čeprav tukaj se spet lahko poda primer....sej so Hondaši isti pa ostali Jap cars pa vseeno motorji prenesejo!

Moje mnenje je tako da tanove mašin od M oddelka so zanč...to dokazujejo mnoge okvare M5 in M6 ter ne verjamem da je motor nove M3 kaj boljši! M3 E46 je imel vrsto let od začetka slabosti ki so se z posodabljanjem skoraj odpravile!

Za motor E39 M5 na splošno mislim da je slabost zaradi netrpežnega materiala imenovanega Nikasil......ki ga je BMW rad uporabljal takrat in baje se nekaj podobnega pri njih uporablja tudi danes le da je zmes Niklja nadomesti Aluminij...torej je sedaj ime Alusil!!!

Kateri motorji so zdej potem dobri??? Ja tisti ki so M oddelek naredili slavnega in vrsto let služili brez problema! Naj omenim da je najboljši motor tisti šestvaljnik od M3 E36 ki je imel 321KM!!! Ta motor je potem služil še v Z3 M in tudi eden redkih mašin je od M oddelka ki so bili tako množično super- in turbocharged!!!!

Tanovi so v tem slabi, ker jim je navor pri nizkih vrtljajih ali vsaj čez široko polje neznanka in raje prisegajo na visokovrteče mašine! Normalno da tukaj potem ni več prostora za tuning....sej so motorji do konca izkoriščeni!

Dokaz za vse kar pravim je novica o Twin Turbo M5 in pa M7, tako da je tudi BMW priznal (se vdal)!!!!

Sicer pa kaj me briga kvarljivost M oddelka......a je sploh kdo slišal da se je kdaj pokvaril kak SL55 AMG???? Ne!!!! Torej sedaj je vsem jasno zakaj mi je ta avto zakon! Ker je poleg vseh ostalih stvari od M avtov boljši še v tem da ti služi vrsto let in te nikoli ne pusti na cedilu!

Kaspar_Hauser

Zelenc'
28. avg 2007
19
0
1
tu neki
vem za par lastnikov AMG-jev, pa so rekli, da jih elektronika zeza pa znancu je tudi tvoj tako opevani SL55AMG crknil, tak da ...

drugače pa RS6 ne zgleda slabo in se bo verjetno tudi lepo peljal!

LP

Nazadnje urejeno:

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Znancu je CL65AMG zgorel v bajti.. Svabi so hitro ponudil lepo stevilko popusta pri nakupu novega AMGja..

Swifthead

Pripravnik
14. avg 2007
366
0
16
LJ
www.mercedes-amg.de
ja kr zgorel mu je CL65!!!! in kaj ma to z kakovostjo.....če je sam tak da ga je zažgal.....pol je vse jasn.....na tak način zgori vsak avto! veš veliko Ferrarijev zgori kar na cesti pa se še vedno prodajajo!

En gor je neki omenu glede SL55......okej ena elektronka, dobr nč nemorem rečt, sam a ti veš da jst pa na prste ene roke preštejem pokvarjene M5 in M6 ki ni šla samo elektronka ampak kr velke zadeve ala menjalnik, vbrizgni sistem šob, elektronka celotnega nadzora motorja...itd!!!!!

@MViper: drgač ti pa lahko to dodam da imam info kok je CL65 AMG-jev in ti povem da od prejšne generacije se je prodal samo eden na Gorenjski konec in ta še vedno pelje.....tanovih ni še v SLO!!! Drgač je pa dost AMG stylingov dodelanih do potankosti....ponavadi jih izdajo samo manjši diski in pa zvok!!! Tko da nevem kaj si ti slišu! Pa mislš da Švabi edini znižajo ceno (če ni to spet samo buča), kaj a mislš da ostale znamke so pa tako nedotakljive!

Lahko ti povem samo nekaj v razmislek.....to da toliko kot proda Mercedes AMG-jev da se lahko M in RS oddelek obrišeta pod nosom, da ne omenja dvakrat ali celo trikrat višje cene!!!! Tko da fante ti kr ostani pr svoji znamki nč ne rečem, sam ne mi pa prodajat tle buč, ker tut če boš reku da je Viper dober avto pol je lahk vsakmu jasn kok ti veš kaj pomeni kvaliteta itd. Tk da dej dej nehi.......po dobičku se lahk primeja kvečjem kak Porsche pol je pa konec koncev!!!!!!!!!!

Pa zdej boš valda tko kot tipšičen otrok pri 26-ih letih reku: ja kaj pa Ferrari gor dol.....ma poščijem se jest na una jajca italijanska......še enih vrat k bi se normalno zapirala ne znajo narest......pa boli me če je Enzo dražji od AMG-ja......ker kaj jim to pomaga ko pa so prodajne številke bedne in jih sam še FIAT pokonc drži (natančneje Alfa)! Sram naj jih bo kak šit prodajajo za velik dnar! Sej za km drgam ni kot pa za na dirkališče to je pa vse! Nkol pa ni da se bo ta avto vozil kamorkoli......ma dej sploh nam k vidm da je čreda pač čreda......Ferrari BMW gor dol pa nevem kere znamke še!¨

Verjamem pa samo eno....da zdej k je večina folka brez keša za take avte......da sanja po otročje o tistih avtih zgoraj.....ko pa enkrat treba kupit nekaj z svojim kešem me prav zanima kdo bi kupil od vas kakega BMW-ja al pa Ferrarija! To je pa to

Sej na odgovor počakite ene par ur če mi bo kdo slučajn reply napisu, ker mam še vedno limit 6200s tko da grem čist u izi dol s foruma in se vrnem enkrat kasnej....tk da teli moderatorčki misljo kok so đeki pa kok me živcirajo...sploh ne., dol mi visi, jajc pa tut nimajo da bi en post k govori resnico pustil tle....valda ostarelim piflarjem je najlažje stisnt SPAM pol grejo pa naprej brat teme v Bitki med spolom da se kaj novega naučijo od lolekov tipa....khmmm.....no nam nč govoru k me boli đoko..... :p

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.