ja kr zgorel mu je CL65!!!! in kaj ma to z kakovostjo.....če je sam tak da ga je zažgal.....pol je vse jasn.....na tak način zgori vsak avto! veš veliko Ferrarijev zgori kar na cesti pa se še vedno prodajajo!
En gor je neki omenu glede SL55......okej ena elektronka, dobr nč nemorem rečt, sam a ti veš da jst pa na prste ene roke preštejem pokvarjene M5 in M6 ki ni šla samo elektronka ampak kr velke zadeve ala menjalnik, vbrizgni sistem šob, elektronka celotnega nadzora motorja...itd!!!!!
@MViper: drgač ti pa lahko to dodam da imam info kok je CL65 AMG-jev in ti povem da od prejšne generacije se je prodal samo eden na Gorenjski konec in ta še vedno pelje.....tanovih ni še v SLO!!! Drgač je pa dost AMG stylingov dodelanih do potankosti....ponavadi jih izdajo samo manjši diski in pa zvok!!! Tko da nevem kaj si ti slišu! Pa mislš da Švabi edini znižajo ceno (če ni to spet samo buča), kaj a mislš da ostale znamke so pa tako nedotakljive!
Lahko ti povem samo nekaj v razmislek.....to da toliko kot proda Mercedes AMG-jev da se lahko M in RS oddelek obrišeta pod nosom, da ne omenja dvakrat ali celo trikrat višje cene!!!! Tko da fante ti kr ostani pr svoji znamki nč ne rečem, sam ne mi pa prodajat tle buč, ker tut če boš reku da je Viper dober avto pol je lahk vsakmu jasn kok ti veš kaj pomeni kvaliteta itd. Tk da dej dej nehi.......po dobičku se lahk primeja kvečjem kak Porsche pol je pa konec koncev!!!!!!!!!!
Pa zdej boš valda tko kot tipšičen otrok pri 26-ih letih reku: ja kaj pa Ferrari gor dol.....ma poščijem se jest na una jajca italijanska......še enih vrat k bi se normalno zapirala ne znajo narest......pa boli me če je Enzo dražji od AMG-ja......ker kaj jim to pomaga ko pa so prodajne številke bedne in jih sam še FIAT pokonc drži (natančneje Alfa)! Sram naj jih bo kak šit prodajajo za velik dnar! Sej za km drgam ni kot pa za na dirkališče to je pa vse! Nkol pa ni da se bo ta avto vozil kamorkoli......ma dej sploh nam k vidm da je čreda pač čreda......Ferrari BMW gor dol pa nevem kere znamke še!¨
Verjamem pa samo eno....da zdej k je večina folka brez keša za take avte......da sanja po otročje o tistih avtih zgoraj.....ko pa enkrat treba kupit nekaj z svojim kešem me prav zanima kdo bi kupil od vas kakega BMW-ja al pa Ferrarija! To je pa to
Sej na odgovor počakite ene par ur če mi bo kdo slučajn reply napisu, ker mam še vedno limit 6200s tko da grem čist u izi dol s foruma in se vrnem enkrat kasnej....tk da teli moderatorčki misljo kok so đeki pa kok me živcirajo...sploh ne., dol mi visi, jajc pa tut nimajo da bi en post k govori resnico pustil tle....valda ostarelim piflarjem je najlažje stisnt SPAM pol grejo pa naprej brat teme v Bitki med spolom da se kaj novega naučijo od lolekov tipa....khmmm.....no nam nč govoru k me boli đoko.....