Novi Audi RS6 je končno prišel!!!!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
17758-icon_confused.gif

Nazadnje uredil moderator:

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Dvojni turbo potrebujejo, da skup nakrampajo 580konjev. Pravi majstri, res.
hysterical-1.gif

Drugače pa nič posebnega kar se tiče notranjosti, vključno z nepraktičnim volanom, ki je raven na spodnji strani. Zunanjost tudi nič posebnega, audi pač, edino za poširjene blatnike ne vem ali so mi všeč ali ne (bi bilo treba v živo videt). Pusti me hladnega.

počaš že bedn postajaš s tvojim bimmer nabijalstvom, m5 proti rs6 sploh ni primerljivo, ker je audi trenutno eden najlepših vozil na trgu, m5 pa trenutno eden izmed bolj suhoparnih. glede cool faktorja tut nebi, kolk avtov se lohk pohvali, d ma navit lambo engine not?

a tvoji šefi, berejo tvoje poste tle gor, d si tak tečn?

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik Drifter pravi:

Citat:
Uporabnik YuGec pravi:

Dvojni turbo potrebujejo, da skup nakrampajo 580konjev. Pravi majstri, res.
hysterical-1.gif

Drugače pa nič posebnega kar se tiče notranjosti, vključno z nepraktičnim volanom, ki je raven na spodnji strani. Zunanjost tudi nič posebnega, audi pač, edino za poširjene blatnike ne vem ali so mi všeč ali ne (bi bilo treba v živo videt). Pusti me hladnega.

počaš že bedn postajaš s tvojim bimmer nabijalstvom, m5 proti rs6 sploh ni primerljivo, ker je audi trenutno eden najlepših vozil na trgu, m5 pa trenutno eden izmed bolj suhoparnih. glede cool faktorja tut nebi, kolk avtov se lohk pohvali, d ma navit lambo engine not?

a tvoji šefi, berejo tvoje poste tle gor, d si tak tečn?

Swifthead 2?

Kje sem pa omenjal M5?
rolleyes-1.gif

A ni forum namenjen temu, da lahko napiše vsak svoje mnenje?! A zdaj si RS6 zasluži vse pohvale od vseh ljudi ali kaj?!
stupid-1.gif

Ni mi všeč in pika. Ne bom zdaj ploskal
aplauz.gif

Nazadnje urejeno:

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
razumem da ti ni všeč, ampak ti v vseh debatah bimmera kuješ v zvezde( da ne bo pomote, so lastnosti avtomobilov, ki so pr bimmeru tolk bolše ko pr audiju, d bi lohk bimmer tečaj za vagovce za piljenje bolših performanc teh lastnosti organiziral), in nobenga druzga, vsi ostali so jajce, sploh kadar so neposredni konkurentje tvojem ljubem bimmeru, ne bit tak, k še mal pa boš taka driska ko hondoidi ali pa vseved.. pa boli me q če delaš v bimmer salonu, ne bit njihova reklama, k si preuč očiten..

in ja rs6 je space shuttle proti bilo kiri bimmi :p
vsaj kar se tiče dizajna not in zunaj in nasplošno cel cool faktor

mish

Pripravnik
18. avg 2007
181
0
16
Obišči stran
YuGec: Mislim da tu ni finta to, da audi ni sposoben narediti V10 s 500km. Konec koncev ima galardo takorekoč audijev motor V10 z 520 konji. Verjetno so mu z turbinami želeli povečati navor ali zanesljivost ...

cizy: DSG zdrži moči tja do 250 konjev nekako, kar je več pa žal ne. Zato imajo močni audiji S-tronic al kaj že ...

Swifthead

Pripravnik
14. avg 2007
366
0
16
LJ
www.mercedes-amg.de
pa ta Yugec je en navaden bedak....nim pojma pa tle neki lapa, sam BMW pa BMW, pa ko bi imel BMW kaj za pokazat ampak ko gre za najboljšega od vsake znamke je BMW daleč zadej!

pol ti pa takle kekec prbije: a dve turbini rabjo za tako moč!! pa kaj a si ti res en kekec, a mislš da če so turbine gor pa da morajo biti high-pressure in do konca izkoriščene???? a si mogoče pomislil da so tukaj pomembnejši drugi faktorji???!

pa mimogrede tudi BMWjev 3.0 biturbo ima 306KM pa rab za to dve turbini....joj joj kaka beda...če bi jst tko kot ti nabiju bi lahk tut reku ej tastar Toyota Supra je mela že leta 1993 motor 3.0 in dve turbini ter 331KM v EU-spec in 320 v US-spec! Pa kaj pol!

@moderatorjem: ko jst kej omenm svojo znamko pol me takoj omejite, k pa tale Yugec nabija o Bavarii pa nben nč ne ukrene....pa k bi se model kej spoznau na BMW.....pa se ne, pa kdo ga je sploh zaposlil v BMW salonu??? jaoooo

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Še enkrat, zakaj zdaj BMW omenjaš sploh in delaš za njih reklamo?
confused-1.gif

Glede dveh turbin pa sem uporabljal sarkazem, če se še ve kaj ta izraz pomeni.
crazy1.gif

PS: samo na to vprašanje odgovori, nič drugega ti ni potrebno pisat.

@swifthead, tebi pa samo
aplauz.gif

Nazadnje urejeno:

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Lepo vas je brati ko debatirati o BMW jih! Eni ste za eni ste proti ma zanima kolko od vas jih ima kakega bimerja doma!
cool-1.gif
! Sam imam že od 20 ega bmw (vedno je bi kupe) pa vem da dokler ne bo družine ne bom mel kaj drugega!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Sem bil včeraj v Nemčiji! Enim pa ni treba na Frankfurt čakat, čeprav nisem pripadnik firme z 4 zvezdicami!
evil.gif

aja pa nisem ga videl na cesti!
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
Citat:
Uporabnik mish pravi:
YuGec: Mislim da tu ni finta to, da audi ni sposoben narediti V10 s 500km. Konec koncev ima galardo takorekoč audijev motor V10 z 520 konji. Verjetno so mu z turbinami želeli povečati navor ali zanesljivost ...

cizy: DSG zdrži moči tja do 250 konjev nekako, kar je več pa žal ne. Zato imajo močni audiji S-tronic al kaj že ...

močni audiji nimajo "S tronica" to je kar DSG v navezi s 2,0 TFSI, mocnejsi imajo al handschaltung al pa avtomatiko z moznostjo ročnega pretikanja.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
zaradi navora, da bi tako mašino priklopli na dsg, bi tiste zobnike oziroma sklopke iskali po celem avtomobilu
evil.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:

kdaj pa bos zgoraj? :D te bom slikal
hysterical-1.gif

Posnami njegovo "hudo" držo in sendaj na youtube.
grin1.gif

PS: bodi pozorn na "lubenice" pod pazduho in na obute "jezuske"
grin1.gif

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.