Novi Audi RS6 je končno prišel!!!!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Swifthead

Pripravnik
14. avg 2007
366
0
16
LJ
www.mercedes-amg.de
Kot veste je nova zverina na ceniku....in to taka ki papca M5, do E63 AMG mu pa še mal manjka kako kilo shujšat hehhe!

No v glavnem da povem da mi je stroj tako noro všeč da adio res.....kot Mercedes mi je po filozofiji, zgleda da Audijevci končno kapirajo in da to Bmwejcem še manjka! Torej težak in velik avto, velik motor in tubo parček zraven ter seveda avtomatik! Na kaj vas spominja! Pa tiste razširjene blatnike gledam.....hude lučke.....felge in od Veyrona vzete bremze (čeprav dejansko naj bi bile vzete od Bentley CGT Speed....)!!!! No ja predstavljam si hud zvok iz tistih brutalni rohrov.....mnjami!

Skratka avto po mojem okusu......

Fotke so tukaj: http://carscoop.blogspot.com/2007/09/2008-audi-rs6-avant-update-official.html

Na morebitne replike pa nebom mogel takoj zagovarjati ker so mi veleumni moderatorji omejili pisanje na 1200s........hja res si misljo da bo to ustavilo Swiftya
evil.gif

Swifthead

Pripravnik
14. avg 2007
366
0
16
LJ
www.mercedes-amg.de
@Malcom: hahaha sej mama 6200s

@kostevc: ja tale modra barva mu paše u nulo!

@Steve: in vi butli nasedate Swiftheadovim obljubam....matr ste naivni:)

še enkrat Malcom zakaj bi moral jst stati za eno znamko....????????

podpiram znamke nekako po moji lestvici....torej Mecka prva in potem vse ostalo, in Audi mi je tudi vredu znamka, sicer tak avtomobilski navdušenec kot sem jaz mora poznati vse znamke, tudi jajca kot so Hyundai in BMW morajo imeti svoje mesto :D

Swifthead

Pripravnik
14. avg 2007
366
0
16
LJ
www.mercedes-amg.de
ma sam je res premal.....hahhah ne zmorejo več tile reveži tle gor! Misljo da so tle Bogovi, pa sej to bo tut tko kot Sux enkrat sam propadl, ostal bodo pa še vedno ti geek-i za PC-jem in in s prstom v riti
smile-1.gif

buahahahahahha

Nazadnje uredil moderator:

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Ja in kaj sedaj, če je prišel??? A ti drkaš na RS6?. Boli me q..c kaj je prišlo, ker si ga ti in 99% folka tle gor ne more kupit...

Antonioo

Pripravnik
3. sep 2007
344
0
16
u mudel ti pa si hud ej, in kaj ce si nemoremo kupt, nesmemo pogledat slik? nesme zalept linka in rect da mu je avto hud?

Swifthead

Pripravnik
14. avg 2007
366
0
16
LJ
www.mercedes-amg.de
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Ja in kaj sedaj, če je prišel??? A ti drkaš na RS6?. Boli me q..c kaj je prišlo, ker si ga ti in 99% folka tle gor ne more kupit...

kva je s tabo moron en.....a ti ni jasno da se tukaj lahko govori tudi o avtih ki si jih večina nemore privoščiti??? Pa kva tebe sploh briga pol kdo kok ima in kaj si lahko kdo privošči!!!!

Preskoči temo in daj mir!

Drgač pa da se vrnemo nazaj na temo!
Me prov zanima kako so rešili tisti problem s pregrevanjem motorja, ker ta motor je glede tega problematičen že brez turbin....tako je pa tu zmanjšana prostornina in dodan par turbin, tko da bi bilo fajn vedet kaj so ukrenili glede tega, če kdo kaj ve?

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Antonioo pravi:
u mudel ti pa si hud ej, in kaj ce si nemoremo kupt, nesmemo pogledat slik? nesme zalept linka in rect da mu je avto hud?

Mah pusti jih. Eni so mentalno še vedno v vrtcu in se slinijo nad avtomobilčki.
evil.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.993
10.747
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:

Vidiš, kaj demokracija naredi. Eni drkajo na RS6, drugi pa na kitajske roverje.
hysterical-1.gif

Izy

Pripravnik
8. maj 2007
191
10
18
ksz

Hud pogonski sklop! Ampak kot Audi sploh ne obstaja.
Audi dela samo dva avtomobila.
cheer.gif

R8 in S8.
evil.gif

LP!!!
cool-1.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Dvojni turbo potrebujejo, da skup nakrampajo 580konjev. Pravi majstri, res.
hysterical-1.gif

Drugače pa nič posebnega kar se tiče notranjosti, vključno z nepraktičnim volanom, ki je raven na spodnji strani. Zunanjost tudi nič posebnega, audi pač, edino za poširjene blatnike ne vem ali so mi všeč ali ne (bi bilo treba v živo videt). Pusti me hladnega.

Swifthead

Pripravnik
14. avg 2007
366
0
16
LJ
www.mercedes-amg.de
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Dvojni turbo potrebujejo, da skup nakrampajo 580konjev. Pravi majstri, res.
hysterical-1.gif

Drugače pa nič posebnega kar se tiče notranjosti, vključno z nepraktičnim volanom, ki je raven na spodnji strani. Zunanjost tudi nič posebnega, audi pač, edino za poširjene blatnike ne vem ali so mi všeč ali ne (bi bilo treba v živo videt). Pusti me hladnega.

Hehe BMW fenček, da ti jst pojasnim tole glede turbotov!!!!!!

Torej če tvoji BMW M5 nima turbin še ni rečen da na normalen način pridobivajo tistih 507konjev....noup! Se motiš, ker tisti motor je navit skoraj do skrajnosti, in se sili z vrtenjem preko 8000rpm! Zdej ne ti gledat sam konjev, poglej si ti ker bedn navor ma motor od M5!!! To mal poglej in upoštevi kaka jajca so nardil proti Audijevem motorju! Da ti nauš mislu da se tega V10 od Audija nebi dal po istem principu navit.....to je še najlažje, narest en visokovrteč motor in si rečt sej naj zdrži kake tri leta pol bo itak lastnik že menju avto in garancija potekla!
Pa še to...tale RS6 motor z lahkoto razvija preko 700KM, vendar je zavoljo vzdržljivosti elementov in pogonskega sklopa nastavljen na ½civilnih½ 580KM, tako lahko garantirajo da motor ni 100% obremenjen (kot je tako pri BMW) in da bo izdržal ter služil lastniku vrsto let (ne pa tako kot BMW M5)!!!!!!

No to je cela umetnost, pa še tist navor je tisto na kar se voziš, torej lahko potem sklepaš da se v M5 voziš slabše oz. da ti prodajajo ščiž za isti keš pa manj ponujajo! Kaj torej še ostane BMW-ju!

P.S. - sicer pa M5 nima kej praskat proti nbeni konkurenci....tako E63 AMG kot tale RS6 ga opereta na vseh področjih.....NA VSEH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.