Novi A3

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
A v F30 ti je všeč vgrezni ekran?

Kje si ga videl?
rolleyes-1.gif

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:

Le kaj bodo rekli lasniki novih A6, ki so dali za avto 70+ kilo eur?

Nič ne bodo rekli, ker se 99% lastnikov z avtom dejansko vozi in ga nimajo samo za gledat od zunaj. Za razliko od bmwjašev (večinoma prejšnje 5 serije).

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:

Le kaj bodo rekli lasniki novih A6, ki so dali za avto 70+ kilo eur?

Nič ne bodo rekli, ker se 99% lastnikov z avtom dejansko vozi in ga nimajo samo za gledat od zunaj. Za razliko od bmwjašev (večinoma prejšnje 5 serije).

Vir?
bonk.gif

PS: argument in pol.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Se strinjam. Tisti tabernakli so res obup.
Pa da nadaljujem Yugec, torej iz tega sledi, če že štrli ekran iz armature naj vsaj ne bo vgrezni, ker to je bedno. Je tako?

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Audi je pogruntal ekran, ki se skrije, ko se auto ugasne?
confused-1.gif
Katerega leta pa so to uvedli?

In kaj imaš med vožnjo od tega, če se ekran skrije ko zapustiš avto?

Maurioniss

Pripravnik
14. okt 2007
182
0
16
Bistvo audija je evolucija...vsi modeli podobni..vendar dokaj všečni. Avto je čez 10 let še vedno všečen in isto dolgočasen kot novi model. Za razliko od raznih francozov itd, kjer je prva 3 leta bomba po obliki..potem pa naenkrat zastari da ti ni več všeč in moraš kupiti novega:)

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
Meni je pa bolj všeč ekran, ki je lepo vkomponiran v armaturko, kot je imela recimo že prejšna A6, ali pa kot ima sedaj A4 B8. Še najbolj skladno se mi zdi vse skupaj pri BMW 5 F10. Stvar okusa pač.

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
confused-1.gif

Ti se kar tepi po glavi ja ... vem, da ne moreš iz svoje kože.

Ne gre se za to, da se zadeva "skrije", gre se za oblikovno rešitev, ki je bistveno boljša in lepša od kapelic. Audi je to imel v modelu A8 že leta 2003.

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik XSIDE pravi:
Meni je pa bolj všeč ekran, ki je lepo vkomponiran v armaturko, kot je imela recimo že prejšna A6, ali pa kot ima sedaj A4 B8. Še najbolj skladno se mi zdi vse skupaj pri BMW 5 F10. Stvar okusa pač.

Se strinjam, da stvar okusa, ampak govorim bolj o rešitvah tipa E60, ki so imho zelo grde. Nova F10 nima efekta "kapelice" ... stvar je veliko lepše rešena.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
confused-1.gif

Ti se kar tepi po glavi ja ... vem, da ne moreš iz svoje kože.

Ne gre se za to, da se zadeva "skrije", gre se za oblikovno rešitev, ki je bistveno boljša in lepša od kapelic. Audi je to imel v modelu A8 že leta 2003.

Ne vem kdo ne more iz svoje kože?!
priden.gif

Mislim, da je jasno, glede na to, da sem napisal lepa notranjost, ampak da mi ni všeč ta ekran in si že skočil v zrak in že primerjal z BMW?!

Meni pač to ni lepša rešitev, kaj naj zdaj? Če mi ni, morem rečt, da mi je ali kako?!
Prav tako mi je bilo butasto pri prejšnjem X3 in pri prvih enkah, da se je ekran zmeraj pomikal gor in dal, ko si prišel v avto in ko si ga zapustil.

Mi je pač to lepša rešitev:
BMW_6_Series_Gran_Coupe_preview_17.jpg

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Jaz sem "skočil v zrak"? Jaz sem samo komentiral. Glede na to, da se tolčeš po glavi ali uporabljaš gladilca glav, mislim, da prej ti skačeš v zrak kot jaz.

ON: Sem samo jaz slep in ne vidim reže za ključ, ali mislijo ponuditi keyless go serijsko? Ali pa je samo slika najboljše opreme s to opcijo?

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Zakaj vi BMW-jaši tako radi izpostavljate to kvazi veselje do vožnje? Sam sem recimo kar nekaj prevozil 120i prejšnje generacije in se po zabavnosti ni mogel niti v sanjah primerjati z mojo takratno več kot enkrat cenejšo na sprednja kolesa gnano Fiesto ST. Sploh pa, da se to tako izpostavlja pri avtih tipa A3 in 1er, ki se jih (ugibam, boš ti za propeler znal bolj natačno povedati) verjetno 90% proda z motornimi različicami, ki ne dosežejo niti 150 hp in zraven vsega tega na koncu še 90% lastnikov ne ve, kje ima njihov 1er pogon.
grin1.gif

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Glede motorjev ne bom rekel nič, ampak dejstvo pa je, da E81 ni priljubljen pri mlajših voznikih ... vsaj po laičnem opažanju + da izmed tistih cca. 10 naših strank z E81, so skoraj vse med njimi ženske v srednjih letih. Za razliko od A3.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Napisal sem za sebe, ker mi pač zadnji pogon nudi nekaj, česar mi ne more sprednji, prav tako ne štirikolesni.

Zakaj misliš, da ima A3 pogon spredaj?

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Čisto tako realno, kaj ti lahko nudi recimo prejšnja generacija 116i? Zabavo v vožnji? Če pa skorajda avtovleko potrebuješ, da lahko avto normalno premakneš.
grin1.gif

Torej so ti osebno potem xDrive modeli "kar nekaj" oz. ti ne nudijo tistega, kar pač iščeš pri avtu?