Nove provide

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
nisi prebral sestavka, kajneda?

dejansko bi lahko taki razpis napisal v 2 stavkih... pospešek, končna hitrost, mogoče še deklarirana poraba in vzdrževanje in pa cena. Rešeno. Druga te ne briga.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
nisi prebral sestavka, kajneda?

dejansko bi lahko taki razpis napisal v 2 stavkih... pospešek, končna hitrost, mogoče še deklarirana poraba in vzdrževanje in pa cena. Rešeno. Druga te ne briga.

Se strinjam, le glede cene bi jaz na razpisu zahteval, da cena vključuje redne servise do 250.000km (ali več). Poleg tega bi nekaj privarčevali lahko tudi tako, da bi bili avtobomili v pogonu 24 ur na dan (ali vsaj 16); se pravi dve oz. tri posadke na vozilo. Pa malo več naj se po mestih vozijo.

kocka

Pripravnik
18. sep 2007
446
12
18
Ti jaz povem...tisti, ki da ven tak razpis ni bil nikoli na terenu s provido in je še manj vprašal policiste, ki provide vozijo, kaj sploh potrebujejo!

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Pa kaj vam v vseh teh letih ni kapnilo? Razpise se piše tako, da točno določen "prjatu" dobi biznis. Saj smo v Sloveniji, ane?
Ovcam pa rečeš še magični besedi "nacionalni interes in socialni dialog" ter veselo blejajo naprej.

uf-1.gif

Nazadnje urejeno:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Meni se ful zdi da je manj kapsov na cest, folk pa vozi kot kure.....tole ni dobro, ne vem kaj čarajo.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.384
1.249
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Pa kaj vam v vseh teh letih ni kapnilo? Razpise se piše tako, da točno določen "prjatu" dobi biznis. Saj smo v Sloveniji, ane?
Ovcam pa rečeš še magični besedi "nacionalni interes in socialni dialog" ter veselo blejajo naprej.

uf-1.gif

Tokrat ne gre za to, ker so se prijavili sami avti, ki ne ustrezajo. Ensotavno je nekdo pisal bedarije, pa tudi pri tistih, ki prodajajo, tega nihče ni opazil ... "Dvolitrski turbo" pač nima 2.000 kubikov - amopak tega nekdo ne ve ...
Ker tako kot razpis je napisan, ustreza par znamk in modelov - ampak nobeden od teh se ni prijavil ... So se pa sami taki, ki ne ustrezajo pogojem razpisa.
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:

uf-1.gif
Točno tako. In tisti, ki je pisal razpis tudi ni tako butast, da ne loči med dvolitrskim motorjem dejansko kubaturo.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Še bolj zanimivo je, da kupujejo nove, pa nimajo niti denarja za servisiranje obstoječih in tako nekatere stojijo.
Mogoče da kdo pač nima provizij od servisiranja, ampak zgolj od prodaje.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Po moje bodo popustili, izbrali najcenejšega od prijavljenih. Sledila bo pritožba koga izmed neprijavljenih (čeprav ni jasno zakaj se niso prijavili) in se bo zadeva vlekla do nadaljnega.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.384
1.249
113
www.adriamedia.si
Sem jih danes že uradno povprašal, kako je s tem in kdo se je prijavil (in s čim). Odgovor so obljubili za jutri.

Če bodo šli kar mimo razpisnih določil, bom najprej jaz stvar poslal na KPK in Računsko sodišče. Hmmm, je še kdo, ki jih lahko po prstih? Dežurni pravniki tule, ideje?

Naj se držijo tistega, kar so napisali.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
iVanu jih zatoži, direkt. Toži jih privat, kot državljan.

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kolikor vem, če se ni prijavil nihče, ki ne ustreza pogojem, lahko v določenih pogojih izmed 'neprimernih' izberejo najboljšega.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ne morejo. BMW se ni prijavil. Prijavil se ni noben, ki ima 2.000 do 3.000 kubikov.

Insignia OPC ali pa navadna 2.8V6 ustreza, ima 2.8 V6 motor. Glede ostalih podatkov nisem preverjal.