Kasirajo? Od koga?Citat:
Pri nas je pa še tako, da je tabla za naselje še enih 500m pred prvo bajto, plavčki pa seveda veselo kasirajo.
Kasirajo? Od koga?Citat:
Pri nas je pa še tako, da je tabla za naselje še enih 500m pred prvo bajto, plavčki pa seveda veselo kasirajo.
Kje si pa prebral, da jaz tako trdim?Citat:
Moti me samo to, da ti trdiš, da so vsega krivi dinamiki, stardeci so pa opravičeni vsega in njim se lahko zgodi karkoli, pa se jim opraviči, ker so starejši..
A ti se kregaš z mano?Citat:
Jaz se stabo kregam samo zato ...
A za omejitve izven naselij pa še nisi slišal?Citat:
Še vedno se vozim skozi naselje cca. 55kmh, tako, kot sem se prej. Ko bom prvič plačal kazen, bom popustil še za tistih 5kmh.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Ja, na splošno.Citat:
Uporabnik keber pravi:
Pa že zelo dolgo nimajo več 60 čez naselja, ampak 50 km/h
Pojdi malce gor po Slavoniji (ali kaj je že tista pokrajina na meji z Madžarsko). Normalna cesta v naselju, le da je precej pregledno, ker je večina hiš par metrov proč in omejitev večinoma 70 km/h ali pa ponekod 60 km/h (z dodatnimi tablami seveda). Zdej mi pa najdi pri nas to. Pri nas je pa še tako, da je tabla za naselje še enih 500m pred prvo bajto, plavčki pa seveda veselo kasirajo. Da ne govorim o tem, da smo se vozili cel čas v tekoči koloni in nas ena blontna prehiti s po moji oceni 100+ km/h. Čez par km so jo že obdelovali policisti v civilu, ne pa pri nas, ko take ''spregledajo'', jebejo te pa na tistem praznem prostoru za 10+ km/h.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Kje si pa prebral, da jaz tako trdim?Citat:
Moti me samo to, da ti trdiš, da so vsega krivi dinamiki, stardeci so pa opravičeni vsega in njim se lahko zgodi karkoli, pa se jim opraviči, ker so starejši..
A ti se kregaš z mano?Citat:
Jaz se stabo kregam samo zato ...
A za omejitve izven naselij pa še nisi slišal?Citat:
Še vedno se vozim skozi naselje cca. 55kmh, tako, kot sem se prej. Ko bom prvič plačal kazen, bom popustil še za tistih 5kmh.
Od tistih, ki mislijo da morajo bit v naselju hiše, tako kot piše v zakonu.Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Kasirajo? Od koga?Citat:
Če policaja z radarjem ne vidiš, potem je velika verjetnost, da tud hiše ne boš videl.Citat:
--------------------------------------------------------------------------------
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
--------------------------------------------------------------------------------
Kasirajo? Od koga?
Od tistih, ki mislijo da morajo bit v naselju hiše, tako kot piše v zakonu.