Caki na fdv so zrusili sam moske skrete?
Točno tako - na nivoju osnovne šole.poglej prispevek do konca, nam vsem gospa razlozi da smo nestrpni pa ne razumemo.
ravnateljica faksa na ravni opravljenega izpita za kolo
Na kratko, ja! Kdaj se boste ze uprli feminizmu fantje? Zacensi doma. Generacije pick prihajajo in ne dedcov. Jaz sede ali pa v skoljko ne bom scal razen doma. Pa se tam imajo punce jasna navodila, da dvignejo dilo po obisku wcja!Caki na fdv so zrusili sam moske skrete?
Če koga zanima(ali bi se rad samo smejal) razmišljanje radikalne feministke, lahko na slo-tech spremlja uporabnico "hipatija"
In ob vseh teh študijah na FDV, ali so naredili popis, koliko študentov imajo takšnih, ki niso ne moški in ne ženske?
Taka je naborniška.Bi bilo treba ustanovit komisijo, pred katero bi VSI študentje morali sleči hlače. Pa da vidimo...
Na kratko, ja! Kdaj se boste ze uprli feminizmu fantje? Zacensi doma. Generacije pick prihajajo in ne dedcov. Jaz sede ali pa v skoljko ne bom scal razen doma. Pa se tam imajo punce jasna navodila, da dvignejo dilo po obisku wcja!
Me zanima ali se bo kaksna picka od dedca vpisana na faks pritozila uradu RS za enake moznosti ali bodo/boste povesili glavo.
Bilo pa prošlo... Žal.Taka je naborniška.
Mlajši se bodo seveda, brez najmanjšega dvoma, usrali, mi starejši, ki pa smo vsaj včasih dvignili glas, pa se bomo kmalu - speljali.
Agenda jim uspeva...