Zato ja. Uničiti hočejo našo raso in samo to je bistvo. Tebe seveda ne zanima, ker si z eno nogo pri Matildi, mene pa še kako zanima, ker nočem da moji otroc dobijo tupaste. Dobro se ve kakšen IQ imajo!
Se vidi njihova sposobnost. Še tako uspešna država kot je JAR so jo zafurali!V povprečju verjetno višjega kot ti.
Kdo je bil zaklan?Bil sem šokiran, ko je tvojo logiko upravičenosti klanja nekoč uporabil en župnik. Da ni nič čudnega, da so muslimani pobili kup ljudi na koncertu Eagles of death metal. Saj da je glasba tako ogabna, da si to skoraj zaslužijo. Ti pa trdiš isto: na transparentu nosim sovraštvo. Zaslužim si biti zaklan. Model, wtf?
Zdaj ne vem. Ali si najbolj naiven človek na planetu ali se samo delaš neumnega?Ja se vedno ve kje je pa lahko vzame plakat nazaj. Ne pa da je šel jokat policistom ko mu je ena mladenka vzela plakat.
Aja, če si proti pobijanju otrok, širiš sovraštvo in te musli upravičeno zakolje? Tebi so se frnikule stresle model.No vidiš. Pol Nej pa vsak počne kar hoče. Enkrat ste glasni enkrat vas moti neki enkrat nekaj... Kakor se vam zdi tak so eni privilegirani.
Vseeno je pa razlika če nekdo protestira v imenu sovraštva ali pa če nekdo širi ljubezen in dobro voljo.
No eni vidm da raje širijo sovraštvo pol se pa cudijo zakaj jih muslimani koljejo
Uničila bi nepomeben kos papirja in eno palico, ki bi jo verjetno uporabnik vrgel v prvi koš ali kanal ko je nebi več rabil. Res verjetno bo ona ona postrelila jutr vse,Zdaj ne vem. Ali si najbolj naiven človek na planetu ali se samo delaš neumnega?
Ko jo je policaj zalotil s tem v rokah, so se začeli izgovori.
Brez policijske prisotnosti bi smrklja odnesla ali uničila zadevo.
Če bi kdo njej 'prestavil' kaj, bi bil konec sveta.
Aja zato.Temna in belec je bila vso zgodovino suženjstva popolnoma naravna kombinacija. Za obratno so pa rezali jajca. Zato je to danes bolj zanimiva kombinacija.
V povprečju verjetno višjega kot ti.
Konec sveta:
MEtoo za pirrelli https://www.rtvslo.si/zivljenjski-s...afije-vec-razkrile-kot-pokrile-so-mimo/496309
"Victoria" se v grobu obrača https://www.rtvslo.si/zivljenjski-s...be-znamke-s-prvo-transspolno-manekenko/496180
Razlog za tako uporabo vode? Izkušnje, po svetu, iz literature.V bistvu dosti nizji, mi smo nekje vmes, najvisjega azijci. Pazi tole: