Prav nobene veze nima kakšen shod je bil to, poanta ni v shodu ampak v vprašanju za katerega ti meniš, da je neumno, mene pa zanima kaj je neumnega pri temu vprašanju.A to je shod islamskih žensk za pravice žensk ali zakaj?
Ne podtikaj. Nikjer nisem napisal tega ampak sem napisal, da islam (torej vera) in pravic žensk ne gredo skupaj. Kaj ti misliš drugače in si tako kot ženske na videu mnenja, da islam ne krati ženskih pravic?Da ne govorim da seveda posplošujes da je 100% islamskih moških na svetu proti pravicam žensk
Tocno to si napisal.V bistvu ni isto saj se to vprašanje postavlja ženskam, ki so mnenja, da islam nima pomanjkanja ženskih pravic
Torej bi lahko bilo tudi krščanstvo namesto Islama?Ne podtikaj. Nikjer nisem napisal tega ampak sem napisal, da islam (torej vera) in pravic žensk ne gredo skupaj. Kaj ti misliš drugače in si tako kot ženske na videu mnenja, da islam ne krati ženskih pravic?
Eh, islama se ne povezuje samo s pravicami žensk in konkrentim pomanjkanjem le-teh iz vidika modernih evropskih standardov, povezuje se ga še z marsičem drugim, recimo pedofilijo, pretirano uporabo rezil za klanja ljudi s katerimi se ne islamisti ne strinjajo in podobno. Ampak ok, hvala za odgovor. Kar se pa črno/belega tiče pa mislim, da ti tu lahko vržem tisto reverse-uno karto.Ker je islam preveč splošen da bi ga povezoval samo z pravico žensk. Ni tako težko. Razen seveda posplošujes...
Ne rabiva se pogovarjati dokler vidite samo č/b
Samo črnobelo??? Kaj pa je glede žensk belega pri islamu?? Belo je le za moške, ker mora baba bit zakrita in tiho.Ker je islam preveč splošen da bi ga povezoval samo z pravico žensk. Ni tako težko. Razen seveda posplošujes...
Ne rabiva se pogovarjati dokler vidite samo č/b