Odpri S.P., pa boš z vihtenjem fazenpriferja zaslužil precej večje denarce.
Ja to ti je pa replika! Kaj si hotel povedati s tem? A bo v tem primeru med in mleko in bojo frače trumoma kupovale fazenbriferje?Odpri S.P., pa boš z vihtenjem fazenpriferja zaslužil precej večje denarce.
Točno to ti je hotel povedati, kar piše. Samo nitki moraš malo slediti.Ja to ti je pa replika! Kaj si hotel povedati s tem?
Točno to ti je hotel povedati, kar piše. Samo nitki moraš malo slediti.
Ti jamraš o podplačanih štromarjih. Slabo plačanega štromarja na s.p. ni, če je vsaj približno sposoben.
Ljudje v današnjem času večino strokovnjakov išče po spletu. Ena lepo urejena spletna stran, pa bo dovolj dela. Ženske so pa v večini v slabše plačanih intelektualnih poklicih in jih seveda ni med rudarji in asfalterji.Kaj je dobro plačan stromar na s.p.? Jaz poznam 2 ki sta zelo sposobna elektricarja vendar nikakor ne uspeta zaslužiti oziroma se za minimalca komaj (pa sta oba s.p.). Da si podjetnik ni dovolj samo da si dober strokovnjak. Je treba še marsikaj drugega. Med drugim tudi dobre povezave, renome... Večina bolje zasluži v službi kot bi privat.
Vsekakor pa žensk v slabše plačanih in manualnih poklicih ni dosti.
Ti 2, jaz veliko. Vsi imajo zabukirano 6+ mesecev v naprej.Jaz poznam 2 ki sta zelo sposobna elektricarja vendar nikakor ne uspeta zaslužiti oziroma se za minimalca komaj (pa sta oba s.p.).
Ti 2, jaz veliko. Vsi imajo zabukirano 6+ mesecev v naprej.
In ne skrbi, služijo zelo fino
Kaj pa vem ...Biti obrtnik ni tako enostavno kot si vi predstavljate. Sploh pa začeti je težko
In zakaj so med rudarji in asfalterji bolje plačane?Ljudje v današnjem času večino strokovnjakov išče po spletu. Ena lepo urejena spletna stran, pa bo dovolj dela. Ženske so pa v večini v slabše plačanih intelektualnih poklicih in jih seveda ni med rudarji in asfalterji.
S.p. so tudi dostavljalci preko wolta. Pač ugodneje kot zaposlitev... Sploh normiranci kaj dosti dela s birokracijo itak nimajo. Tako da to, da je nekdo s.p. ni neko merilo.Kaj pa vem ...
Jaz sem s.p. ... Neki pa le vem o tem ...
Enako lahko tebe vprašam, če imajo učitelji in učiteljice pletenja, različne plače, če sta v istem plačilnem razredu? Seveda imata, ker ima učitelj pletenja plačo 0€Bizi, praviš da učitelj tehnike in učiteljica tehnike imata različne plače, če sta oba v istem plačilnem razredu?
In vsekakor ne mislim, da imajo različne plače v enakem plačilnem razredu, kot je iz ne vem česa izluščil alkoholikSedaj pa že malo bluziš no. Precej učiteljic tehnike v OŠ obstaja. Še mene je ena učila.
mene tudiSedaj pa že malo bluziš no. Precej učiteljic tehnike v OŠ obstaja. Še mene je ena učila.
Po tvoji trditvi so moški in ženske uciteljiIn vsekakor ne mislim, da imajo različne plače v enakem plačilnem razredu, kot je iz ne vem česa izluščil alkoholik