Ena mimo teme, je kdo bil na vodebovi predstavi? Je smešna? Pustimo vodeba in femiistke, za predstavo me zanima, če se splača pogledat?
ne ni reklama
Poglej priponko 73339
Meni je bila smešna. Par gledalk je sicer kmalu po začetku zapustilo dvorano.Ena mimo teme, je kdo bil na vodebovi predstavi? Je smešna? Pustimo vodeba in femiistke, za predstavo me zanima, če se splača pogledat?
ne ni reklama
So zahtevale vračilo?Par gledalk je sicer kmalu po začetku zapustilo dvorano.
Pri osmih letih to ni prav verjetno. Bolj starši sončka, ki skušajo realizirati vsako njegovo kaprico, ker drugače doma vse razbije.Če so ga začeli pitati s hormoni, je precej škode že narejene.
Dvomim, da se je zelo branil take bejbe.Mee too tudi med moškimi:
Učiteljica zavela učenika, otkrili su sve gadosti koje mu je radila! Boje se da ima još žrtava u školi
To je trajalo nekoliko mjeseci. Navodno mu je davala alkohol i marihuanu, spavala je s njim više od 20 puta, odnose su imali u njezinoj i njegovoj kući, u automobilu, čak i u učionici školewww.24sata.hr
Prijavij jo je po 8 letih. Morda mu ni več dalaDvomim, da se je zelo branil take bejbe.
Kaj pa je problem z gostilno livada? Nazadnje ko sem bil tam je bila super. Ima celo ogromno sobo.Gostilna Livada je edino pravo okolje za kreature tipa Vodeb.