Nova zmaga feministk - feminizem, politična korektnost in podoben bullsh1t

B81

22. jul 2007
36.884
10.450
113
1697685532884.png

• Wow
Reactions: BornSkeptic

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.437
10.680
113
kakega znanja, imamo srednji spol, ONO, IT Presneto. te pa naj bo the thing ce hoce bit, pa zraven še starše zapret v neko ustanovo.

dask

Majstr
21. sep 2023
462
526
93
Bolano... ubogi otrok, ko bo odrasel in se zavedel, kaj so storili... teh zgodb pa nihče ne objavlja, pa obstajajo.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.225
2.831
113
Lublana
Obišči stran
Men je v redu. Islamisti bodo takšne najprej obglavili, tako da bom imel jaz čas zbežat. Oziroma si bom z ovajanjem teh spak kupil svobodo. Tako, kot recimo Soroš ampak jaz vsaj ne bom sebi enakih ovajal.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.317
6.135
113
Zanimiva dvojna merila. Rubiales med evforijo po zmagi na finalu poljubil igralko, tri leta prepovedi. Hrvaški zunanji minister - "nesramnost". Fajonova (v rdečem desno) se še ni oglasila.

Hrvaški zunanji minister Gordan Grlić-Radman je med skupinskim fotografiranjem poskušal poljubiti nemško kolegico Annaleno Baerbock, ki pa se mu je izmaknila.

Dogodek sta komentirali tudi aktivistka za pravice žensk in predsednica fundacije Solidarna Sanja Sarnavka ter poslanka in članica parlamentarnega odbora za enakost spolov Enakopravnost Ivana Kekin, poroča novičarski portal index.hr.

Sarnavkova pravi, da čeprav je s strani ministra nič več ne more presenetiti, njegovega dejanja ne bi označila za nadlegovanje, ampak nesramnost, ki si jo je v diplomaciji zelo težko predstavljati. Vedno je namreč ženska tista, ki določa, kako se bo nekdo obnašal. Ona iztegne roko, ne moški. Ona da znak, zato naj jasno postavi meje glede prostora, v katerega dovoli vstopiti. "To je preprosto en velik kiks, sploh v diplomaciji," je med drugim dejala.

Me pa nič ne preseneča od Radmana, ki sploh ni človek za zunanjega ministra. Verjetno je v nenehni evforiji, zjutraj pogleda na bančne račune, potem pa je vesel in lebdi pol metra nad tlemi, glave res ne uporablja tako pogosto. Nikoli ne pove nič pametnega," je dodala.

Posnetek bo sedaj postal viralen in vsi se mu bodo smejali, kar je slabo, ne bo pa vplivalo na hrvaško diplomacijo, še komentira Sarnavkova. "Čeprav me veliko bolj skrbi, kako so glasovali v ZN, in ne ta gesta, ki kaže na njegovo nesposobnost."

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska