Nova zmaga feministk - feminizem, politična korektnost in podoben bullsh1t

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.516
3.897
113
Ljubljana
hmpg.net
pa veš, da so to redarji...?
1696697607935.png

in to z rožnim vencem v rokah?

• Všeč mi je
Reactions: bizi in jendomen

Aeon_Pax

Pripravnik
19. okt 2012
33
18
8
Ljubljana
Na Portugalskem zmagal moški za miss Portugalske. Bo moral novi Salazar priti na oblast,da se naredi red
Salazar ne bo nič reda naredil, le še drek bi zmešal da bi bolj smrdel.
Problem je v "folku", ki to podpira s tem, da to gleda (reklame in gledanost - Bud light anyone). Denar je sveta vladar in ko bo folk reku dovolj, se bo to nehal. Če drugače ne, pa na volitvah. Ampak se bojim da ne bo Salazar ampak kar Salazar+Hitler+Pinochet+.... Ko poslušam partnerje iz Nemčije, se mi zdi da so vsi že na pol naciji, samo še furer jim manjka pa se jim odpelje.

• Haha
Reactions: trance0

Aeon_Pax

Pripravnik
19. okt 2012
33
18
8
Ljubljana
kolk še je sploh v nemčiji arijcev.... men se zdi da je že tam več kot pol priseljencev....
Ja bolj malo, ampak jaz sem v stiku z inženirji (strojniki) in ne z "znanstveniki" in "doktorji". Kar jih poznam so bili do par let nazaj zelo "odprti" in Welcome pa te fore. So kolegu nastanil migrante v vas (sedaj razmerje v vasi v korist migrantov), tako da sedaj otroka v sosednjo vas v šolo vozi, ker v njihovi vasi delajo samo na "vključevanju" migrantskih otrok v šolo (se učijo nemščine)

• Všeč mi je
  • Ljubezen
Reactions: Kamele0N in sajkek

B81

22. jul 2007
36.884
10.451
113
Ena mimo teme, je kdo bil na vodebovi predstavi? Je smešna? Pustimo vodeba in femiistke, za predstavo me zanima, če se splača pogledat?
ne ni reklama :D

1697216511742.png

B81

22. jul 2007
36.884
10.451
113
Ti si res en tak vesel in pozitiven človek. Tvojim mora res dobro it, so menda tudi bolj veseli, ne?