Nova vozniška

suicidal

Pripravnik
22. jul 2007
600
1
16
Center
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
kje si že ti videl, da bi ti država dala kak dobropis? Bodi vesel, da ga na boš čez 5 loet res spet menjal.
No saj, takega odnosa države do državljanov nočem. Ga pa dobivam vsak dan. Žal.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Koji kur..... morajo gor naslov tlaciti. Sunce jim japansko.
bonk.gif

Jiggler

Pripravnik
22. jul 2007
637
1
18
Na zadnji strani je pa kot kaže prostor za zbiranje modrih nalepk (kot jih ima sedaj že vsaka trgovina)
smile-1.gif

Mogoče jih bodo poimenovali modri angelčki
wink-1.gif

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.964
38
48
Citat:
Uporabnik Numy pravi:

Ker bukselj je dal lipov list gor, to smo že davno opustili.

Lipov list in panter sta vecna, za razliko od nekaterih drugih simbolov.
grims-1.gif

Je pa bolj cudna sama izvedba tega znaka, saj na prvi pogled ali od dalec izgleda, kot da zadevo sponzorira Spar...
hysterical-1.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Meni pa res ni jasno, kaj se vsi toliko razburjate zaradi take malenkosti.
Do leta 2018 (v 9 letih) boste zaradi tega zapravili 17€, pa da zaokrožim navzgor - 2€ na leto oz par centov na mesec.

Vmes pa nas država na vsakem koraku žepa za precej višje stroške... npr. tiste idiotske nalepke, katere je za svoj mirage uvedel LDS pred kar nekaj leti so bile zmagovalne, pa sedaj podražitev odvoza odpadkov zaradi nepripravljenosti nekaterih, da bi uvedli regije in regijsko rešili problem, pa recimo, da gredo naši davki za plačevanje nedela, pa ... pa še kaj...

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
ksz

Jst si jo bom kr nabavu. Mi bo prav prišlo, da jo lahko imam v denarnici in je tako vedno z mano, ko vozim drugi avto.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Do leta 2018 (v 9 letih) boste zaradi tega zapravili 17€, pa da zaokrožim navzgor - 2€ na leto oz par centov na mesec.

Vmes pa nas država na vsakem koraku žepa za precej višje stroške... npr. tiste idiotske nalepke, katere je za svoj mirage uvedel LDS pred kar nekaj leti so bile zmagovalne, pa sedaj podražitev odvoza odpadkov zaradi nepripravljenosti nekaterih, da bi uvedli regije in regijsko rešili problem, pa recimo, da gredo naši davki za plačevanje nedela, pa ... pa še kaj...

pa po možnosti zdravniški pregled vsakih 10 let, ki je kar drag? Ali se bo pač avtomatsko podaljševalo??? In, ja, da se Sloveniji nekam mudi z menjavo, sem tudi že slišal...pa ne,d a bodo spet služili kakšni 'prividi'?
frown-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
[censored] jim materna!!!
jezen.gif

Zahteval bom brezplačno menjavo, ker me ni nihče obvestil, da bi čez 2 delovna dneva lahko dobil plastično vozniško. Ta stara je prevelika za denarnico in moram skoz po žepih nosit in pazit, da jo ne zgubim ali operem.

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Jaz bom tudi vzel novo ker jo imam bolj poredko sabo ko me ustavi policija, ta se bo pa lahko dala kar v denarnico.
Moti me samo da velja 10 let.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik tis pravi:

pa po možnosti zdravniški pregled vsakih 10 let, ki je kar drag? Ali se bo pač avtomatsko podaljševalo??? In, ja, da se Sloveniji nekam mudi z menjavo, sem tudi že slišal...pa ne,d a bodo spet služili kakšni 'prividi'?
frown-1.gif

Vsekakor bolje, da je zdravniški pregled na 10 let (če bo to res nujno - takih sprememb sedaj naj ne bi bilo) kot pa tako neumno, kot je bilo sedaj, ko je npr. 20-letnik dobil izpit, ki je veljal do 80-tega ali dlje.

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Ce vozis samo en avto potem ni problem, jaz bi vseskupaj imel v avtu.Ce pa skaces iz enega v drugega potem pa...

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.234
1
38
Jaz imam prometne v pripadajočem vozilu (motor, avto). Vozniško pa nekaj časa v avtu, nekaj časa v motorju, večino časa 90% pa nekje vmes, da sploh ne vem kje je.