No saj, takega odnosa države do državljanov nočem. Ga pa dobivam vsak dan. Žal.Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
kje si že ti videl, da bi ti država dala kak dobropis? Bodi vesel, da ga na boš čez 5 loet res spet menjal.
No saj, takega odnosa države do državljanov nočem. Ga pa dobivam vsak dan. Žal.Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
kje si že ti videl, da bi ti država dala kak dobropis? Bodi vesel, da ga na boš čez 5 loet res spet menjal.
Citat:
Če bo staro (vozniško dovoljenje) še veljavno, bo novo stalo 12,40 evra, sicer pa 17 evrov.
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Ker bukselj je dal lipov list gor, to smo že davno opustili.
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Meni pa res ni jasno, kaj se vsi toliko razburjate zaradi take malenkosti.
Do leta 2018 (v 9 letih) boste zaradi tega zapravili 17€, pa da zaokrožim navzgor - 2€ na leto oz par centov na mesec.
Vmes pa nas država na vsakem koraku žepa za precej višje stroške... npr. tiste idiotske nalepke, katere je za svoj mirage uvedel LDS pred kar nekaj leti so bile zmagovalne, pa sedaj podražitev odvoza odpadkov zaradi nepripravljenosti nekaterih, da bi uvedli regije in regijsko rešili problem, pa recimo, da gredo naši davki za plačevanje nedela, pa ... pa še kaj...
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Meni pa res ni jasno, kaj se vsi toliko razburjate zaradi take malenkosti.
Do leta 2018 (v 9 letih) boste zaradi tega zapravili 17€, pa da zaokrožim navzgor - 2€ na leto oz par centov na mesec.
Vmes pa nas država na vsakem koraku žepa za precej višje stroške... npr. tiste idiotske nalepke, katere je za svoj mirage uvedel LDS pred kar nekaj leti so bile zmagovalne, pa sedaj podražitev odvoza odpadkov zaradi nepripravljenosti nekaterih, da bi uvedli regije in regijsko rešili problem, pa recimo, da gredo naši davki za plačevanje nedela, pa ... pa še kaj...
pa po možnosti zdravniški pregled vsakih 10 let, ki je kar drag? Ali se bo pač avtomatsko podaljševalo??? In, ja, da se Sloveniji nekam mudi z menjavo, sem tudi že slišal...pa ne,d a bodo spet služili kakšni 'prividi'?
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
[ Ta stara je prevelika za denarnico in moram skoz po žepih nosit in pazit, da jo ne zgubim ali operem.