Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
enko pa včeraj na cesti videl, sem skoraj od straha in gneva s ceste zapeljal..wtf nek gravž.
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Osnovna verzija vec kot 30 jurjev za trojko hahah zaradi mene lahko ima varjene spoje, zlate razmike , in vedno voljno soferko...nikoli mi nebo jasno kdo da tolko gnara, za mali prtljaznik, neudobno sedenje na zadnjih zicih pa samo 160 konjev....
ko boš enkrat sedel na sprednjih sedežih in ga sam vozil boš vedel zakaj.
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Tisti, ki si jo lahko privoščijo in tudi želijo. Za takšne, ki si pa tega ne morete privoščit, pa obstajajo druge znamke, ki se kupujejo na metre, kile, litre,...
PS: nikoli ne bom razumel zakaj bi potreboval 866,88 litrski prtljažnik?!
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Osnovna verzija vec kot 30 jurjev za trojko hahah zaradi mene lahko ima varjene spoje, zlate razmike , in vedno voljno soferko...nikoli mi nebo jasno kdo da tolko gnara, za mali prtljaznik, neudobno sedenje na zadnjih zicih pa samo 160 konjev....
spet butast odgovor...glej za 34 jurjev dobim vrhunsko c5, insignio, mondeota, mazdo 6, (no pa se malo mi ostane)ki pelje scat 3 kadar ji je volja...kaj sele osnovni model
pa hvala za tvojo skrb, kje moram sedet...ker danes BMW vozit je res taka huda stvar...
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
spet butast odgovor...glej za 34 jurjev dobim vrhunsko c5, insignio, mondeota, mazdo 6, (no pa se malo mi ostane)ki pelje scat 3 kadar ji je volja...kaj sele osnovni model
pa hvala za tvojo skrb, kje moram sedet...ker danes BMW vozit je res taka huda stvar...
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
vidiš meni pa nikoli ne bo jasno kak lahko nekdo da 34 jurjev za francosko ali japonsko kanto. vidiš tukaj poanto? res je, ni je, zato STFU z takimi odgovori ki so stvar okusa in osebnih preferenc
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
k sreči obstaja za vsak okus vsaj 5 različnih avtomobilov da si lahko vsak kupi tisto kar mu paše.