Nova trojka

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
tole je lep,skalden in dovolj agresiven izdelek, kot pritiče trojki,

enko pa včeraj na cesti videl, sem skoraj od straha in gneva s ceste zapeljal..wtf nek gravž.

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
enko pa včeraj na cesti videl, sem skoraj od straha in gneva s ceste zapeljal..wtf nek gravž.

Torej se bo odlično prodajal v naših krajih.
evil.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.013
6.194
113
Vetrobransko steklo, bi bilo lahko malo premaknjeno naprej. Doooolgi nos mi nekako ne sede v celotno dolžino vozila. Pa tudi prostorsko utesnjenost bi s tem zmanjšali.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Osnovna verzija vec kot 30 jurjev za trojko :D hahah zaradi mene lahko ima varjene spoje, zlate razmike , in vedno voljno soferko...nikoli mi nebo jasno kdo da tolko gnara, za mali prtljaznik, neudobno sedenje na zadnjih zicih pa samo 160 konjev....

ko boš enkrat sedel na sprednjih sedežih in ga sam vozil boš vedel zakaj.

spet butast odgovor...glej za 34 jurjev dobim vrhunsko c5, insignio, mondeota, mazdo 6, (no pa se malo mi ostane)ki pelje scat 3 kadar ji je volja...kaj sele osnovni model

pa hvala za tvojo skrb, kje moram sedet...ker danes BMW vozit je res taka huda stvar...

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Tisti, ki si jo lahko privoščijo in tudi želijo. Za takšne, ki si pa tega ne morete privoščit, pa obstajajo druge znamke, ki se kupujejo na metre, kile, litre,...

PS: nikoli ne bom razumel zakaj bi potreboval 866,88 litrski prtljažnik?!
bonk.gif

walda da neos razumel..ker je za to treba sexat pa kakega froca naredit, potem pa ves zakaj je potrebn plac...ampak ti tega pac neos vedo

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.308
113
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Osnovna verzija vec kot 30 jurjev za trojko :D hahah zaradi mene lahko ima varjene spoje, zlate razmike , in vedno voljno soferko...nikoli mi nebo jasno kdo da tolko gnara, za mali prtljaznik, neudobno sedenje na zadnjih zicih pa samo 160 konjev....

spet butast odgovor...glej za 34 jurjev dobim vrhunsko c5, insignio, mondeota, mazdo 6, (no pa se malo mi ostane)ki pelje scat 3 kadar ji je volja...kaj sele osnovni model

pa hvala za tvojo skrb, kje moram sedet...ker danes BMW vozit je res taka huda stvar...

butast odgovor na butasto repliko. mogoče je pa točno to nekomu všeč za tistih 30+k €....meni tudi ni bilo nikoli jasno kako lahko ljudje kupujejo npr. VW golfe za tak denar, kot se prodajajo. za moje pojme moraš biti za kaj takega res prizadet ampak ok, 100 ljudi, 100 čudi. in raje dam 30 (oz. 40k€, s tem, da je potebno upoštevat da sam osebno nebi nikoli kupil novega vozila ampak recimo cca.1 do max 2 leti starega) za novo 3ko kot pa za vse ostalo kar si naštel (kr vse pelje scat 3ko, iz katerega vidika že? oz. kako veš kaj jaz iščem pri avtomobilih?
aplauz.gif
). za začetek zato ker ima RWD, pol so pa še ostali plusi. iz mojega vidika.

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.286
196
63
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Vetrobransko steklo, bi bilo lahko malo premaknjeno naprej. Doooolgi nos mi nekako ne sede v celotno dolžino vozila. Pa tudi prostorsko utesnjenost bi s tem zmanjšali.

Tudi meni ne sede predolg rilec in prekratek prtljažnik.

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Butasto so ločili havbo od maske, izgleda kot da bi avtu nos počil po širini. Pa še znak so prestavili dol s havbe.

Speedy

Pripravnik
31. jul 2007
724
0
16
38
CENTAR LJ
Meni osebni ni grda, ni pa tako lepa kot jo hvalijo in kar bi od BMWja pričakoval, še ene par modelov ala nova serija 1 naj dajo ven pa se mi bo BMW prav kmalu zameril z oblikami. Pa mi je ena najboljših znamk takoj za Porschejem. Škoda, lahko bi bila lepša.

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Meni je pa kar všeč tale mala 5-ka.
Pri BMW-ih mi je tako,da jih moram v živo videt,da se odločim!
Notranjost mi je pa že na fotki všeč!

bmwm3csl

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
21. jul 2007
1.430
0
36
33
Domžale
Že navadna serija 3, mi je všeč (za spremembo od nove serije 1 in stare serije 3), M3 bi pa znala bit zakon.
Na netu so tudi že prve slike, kako bi lahko igledala ...
cool-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

vidiš meni pa nikoli ne bo jasno kak lahko nekdo da 34 jurjev za francosko ali japonsko kanto. vidiš tukaj poanto? res je, ni je, zato STFU z takimi odgovori ki so stvar okusa in osebnih preferenc

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

vidiš meni pa nikoli ne bo jasno kak lahko nekdo da 34 jurjev za francosko ali japonsko kanto. vidiš tukaj poanto? res je, ni je, zato STFU z takimi odgovori ki so stvar okusa in osebnih preferenc

jokat idi na zmenkarije forum...34 jurejv dat za bmw 3 ni stvar okusa, preferenc ali cesarkoli drugega ampak neumnosti, ker ne dobis NIC od avta ce primerjas s temi kar sem ti napisal...

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
bmw je v istem cenovnem okvirju kot audi in MB.
pri bmwju plačaš image in razvoj. in zaradi twga so nekateri pripravljeni plačati toliko, čeprav dobiš kot si že sam ugotovil veliko pogojno primerljivih avtomobilov z bmw trojko.

k sreči obstaja za vsak okus vsaj 5 različnih avtomobilov da si lahko vsak kupi tisto kar mu paše.

der_Starke

Pripravnik
22. jun 2010
881
5
18
Vzhodna - MB
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:

k sreči obstaja za vsak okus vsaj 5 različnih avtomobilov da si lahko vsak kupi tisto kar mu paše.

Nekaterim zgleda to ni jasno oz. ne pase.
confused-1.gif

Najbolje, da uzakonijo Dacio Logan 1.4 bele barve za obvezen/edini legalen avto v SLO pa bodo verjetno zadovoljni.
priden.gif