Nova policijska vozila

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Pri naročilu niso nič usrali, pač na voljo imaš omejena proračunska sredstva za nabavo vozil in glede na ta sredstva in količino vozil določiš specifikacijo vozila. j.eba je to ker so javna naročila smotana ker moraš izbrati najcenejšega ponudnika kateri ustreza predpostavljeni specifikaciji.
Davidoff ti povem eno štorijo, ko se srečava
grin1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Sej vem kako poteka javni natečaj.
hysterical-1.gif

Aj važi stari.
nahrung002.gif

Koneckoncev
Škoda SuperB so super vozila ter povsem ustrazajo specifikaciji by minister Mate.
hysterical-1.gif

Over&Out

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Mislim, kje pa lahko bežiš Providi na slovenskih avtocestah. Kot prvo, je itak vedno polno gužve, kamioni pol pa imaš še cestninsko na vsakih n-kilometrov?

A te ne morejo kaznovati na podlagi posnetka, kjer se vidi tvoja tablica in da si jim bežal?

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
A te ne morejo kaznovati na podlagi posnetka, kjer se vidi tvoja tablica in da si jim bežal?

Naj mi dokažejo, da sem bežal... Jaz sem samo povišal hitrost, da bi čimprej prehitel vse pred mano in našel varno mesto za ustavitev. Ker tega nisem našel, sem nadaljeval z vožnjo in ker je bilo vedno več avtomobilov, sem hitrost še majčkeno povečal.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Ja...haha...samo niso na policiji in na kakem sodišču neumni...

Kolikor je meni znano lahko ti prehitevaš največ z 130kmh ker toliko je omejitev na AC.
Torej, če vozi avto 125 km/h lahko ti nabiješ gas le do 130 kmh in ga prehitiš, kar gre več kot to je že prekršek...Magari da ga prehitevaš 10 min.

Sploh pa, tudi če bi veljalo tvoje, sem istega mnenja da ti ne bo noben verjel da si šel prehitevat z 200kmh...kaj potem vozijo vsi 180 da si jih moral s tako hitrostjo prehiteti...

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Problem nastane, ko razni "gasterbajterji" iz zahodne Evrope prečkajo Slovenijo. Prihajajo pa z raznimi zverinami M, AMG, S, RS, STI oznakami. Tudi na Hrvaškem so imeli probleme z njimi, ko so enega ujeli na stacionarni radar, ki je kazal preko 300 km/h. Hrvati so ta problem rešili z nakupom motorja R1.
Mislim, da je tudi zakonsko določeno, da moraš nekaj časa snemati vozilo, ki je v prekršku. Mislim, da je Mate stokal predvsem na zgoraj omenjene.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.940
6.984
113
Zakaj pa bi imeli probleme z njimi?

Ne pomnim, kdaj je nazadnje pri nas kak ferrari ali pa 911 bil udeležen v nesreči.

Večina nesreč povzroči:

a) joža z haloz, ki se ga naseko ko sekira
b) jožek iz kungote, ki je ravno včeraj naredil izpit
c) združi a in b

Za lovit otroke ki se furajo 190kmh z hondo, bo tudi tale škoda dovolj. Loviti uibr hitre pa nima smisla, razen to da se polni proračun, taki ki ima za uibr avto ma tudi za drobiž od kazni...

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:

Kolikor je meni znano lahko ti prehitevaš največ z 130kmh ker toliko je omejitev na AC.
Torej, če vozi avto 125 km/h lahko ti nabiješ gas le do 130 kmh in ga prehitiš, kar gre več kot to je že prekršek...Magari da ga prehitevaš 10 min.

Za kratek čas in z namenom prehitevanja lahko prekoračiš največjo dovoljeno hitrost.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Ej direktor kdaj gremo končno stestirat tele SuperSlow Škode?
aplauz.gif

Jaz jih z mojim biciklom naščijem.
hysterical-1.gif

Ne resno, Mate razlaga kako bodo dobili super hitre avtomobile potem pa Škoda SuperB.
crazy1.gif

Bolje kake Passate 3.2 FSI pa bi zmagal.
zmaga.gif

Ni lih avijon, vendar končna 237km/h ni slaba
smirk-1.gif

Saj so imeli / imajo tudi Mondeota ST 220, pa Vectro GTS, pa Alfo 156 GTA, pa .... Ampak ne za ceno Škodilakov seveda
wink-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Doktore meni se je.be za vas.
pozdrav.gif

@Soulman
Žal je v Škodi SuperB že "stara" tehnika in se res bojim, da bo čez nekaj časa na TVju prispevek kako je to vozilo neustrezno ter da se niso pravilno odločili.

Samokritika naše policije!?!?!?!
hysterical-1.gif

When pigs fly and hell freezes over
grin1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
St220 ne dolgo, kokr vem...se jim kolca po njim.

Majo tanajmočnej bencinarja mislem da 2.5 benz, kater pa ni nč posebnga...bele barve.