Spet na pamet govoriš. Vedno ne dela 10 patrulj, ampak včasih 15, včasih pa 5. Odvisno od dneva, ter dogajanja. Sigurno v torek ponoči ne dela toliko patrulj kot v petek in soboto. In to so potem "odvečni" avtomobili, ki pa jih včasih celo zmanjka.Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
najbolj hudo je da je avtov preveč, in potem namesto za patrulje so posejani ob cestah...kar me sicer ne moti in ima funkcijo, ampak vseeno zakaj jih morjo sploh met . odvečno vzdrževanje itd.
Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
Spet na pamet govoriš. Vedno ne dela 10 patrulj, ampak včasih 15, včasih pa 5. Odvisno od dneva, ter dogajanja. Sigurno v torek ponoči ne dela toliko patrulj kot v petek in soboto. In to so potem "odvečni" avtomobili, ki pa jih včasih celo zmanjka.Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
najbolj hudo je da je avtov preveč, in potem namesto za patrulje so posejani ob cestah...kar me sicer ne moti in ima funkcijo, ampak vseeno zakaj jih morjo sploh met . odvečno vzdrževanje itd.
Policijskih avtomobilov je še zdaj premalo. Problemi se potem pojavljajo tudi s kvaliteto, ker morajo biti avtomobili kupljeni po sistemu "najnižje cene" in potem dobi patrulja take škatle kot tiste astre ko so nepremičnine, poleg tega pa še sedeži niso nastavljivi drugače, kot naprej - nazaj. Zdaj pa vozi tak avto.
Da o kakšni dodatni luknji za opremo ne govorimo. Te škode octavie karavan (tako stare kot nove) so zelo prostorne in ponujajo mnogo. Prav je tako.
Aja pa policiji bi bilo potrebno vrniti nekatera pooblastila. Bi vsaj bil red. Pa ne samo na cesti.
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
da bojo lohk po trzinski obvoznici peljal 250 namest 180
v siesto na kufe
to mene ne moti, samo ko jih bom potreboval naj mi bodo na voljo in naj bojo razumljivi.......kaj pa delajo predn jih jaz potrebujem oz. za tem mi je res vseenoCitat:
Uporabnik miha013 pravi:
da bojo lohk po trzinski obvoznici peljal 250 namest 180
v siesto na kufe
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
ne, domžalčan jih je
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Nikoli se še nisem peljal z lučkami in nikoli še nisem bil peljan z lučkami...predvidevam pa, da se bo nekdo prej umaknil nekomu z lučkami in sireno, kot pa mladiču v '91 CRX-u.
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Nikoli se še nisem peljal z lučkami in nikoli še nisem bil peljan z lučkami...predvidevam pa, da se bo nekdo prej umaknil nekomu z lučkami in sireno, kot pa mladiču v '91 CRX-u.
Mladicu v CRX nebo nihce pred avtom zaviral, ko pa imas lucke prizgane se pa folk USTAVI pred teboj... Saj ni vazno, uglavnem z 90KM dizlom neprides nikamor.
LP