Nič. Vozim se popolnoma normalno in po omejitvah. Ne vrtim avta do omejevalnika, ne štartam na polno ... Pa potovalni računalnik pravi 9,9 ...Citat:
Uporabnik mamomu pravi:
Dušan : 9,9 z pando?? Ej, kaj vi na avtomagazinu delate z avti??
se 4x4 pozna.Citat:
Uporabnik sole pravi:
meni je Panda, brez 4 X 4 pila 5.5 max 6 pa je nisem šparal z enakim motorjem
NA dva testna avta obesijo strošek goriva še enega privat avtaCitat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Nič. Vozim se popolnoma normalno in po omejitvah. Ne vrtim avta do omejevalnika, ne štartam na polno ... Pa potovalni računalnik pravi 9,9 ...Citat:
Uporabnik mamomu pravi:
In da res ne počnemo nič posebnega, dokazuje dejstvo, da mi je pred časom Auris 1,6 popil enako kot domača Corolla 1,4 (dobrih osem, naša testna poraba je bila pa 7,1).
Ne se hecat, to je stvar, pri kateri pri nas ni milosti. Za liter bencina ostaneš brez službe - ker hitreje kot s tem si pri uvoznikih z ničemer ne uničiš poslovnega odnosa.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
NA dva testna avta obesijo strošek goriva še enega privat avtaCitat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Uporabnik mamomu pravi:
In da res ne počnemo nič posebnega, dokazuje dejstvo, da mi je pred časom Auris 1,6 popil enako kot domača Corolla 1,4 (dobrih osem, naša testna poraba je bila pa 7,1).
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
edit: spritmonitor na 16 straneh uporabnikov nima nobenega uporabnika z 9,9 litra porabe.
Zato predlagam da preden napišete to porabo v test, se zapeljete na servis in naj vam avto malo pod prste vzamejo.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Uporabnik mamomu pravi: