nova očala

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
V čveku, ker je največ obiska
smile-1.gif

Moram kupiti nova očala. Korekcijska. Pozna kdo kakšnega kvalitetnega optika, relacija Kr-LJ.
Sem bil pri enem in če mi je bil okvir všeč je bil 250€+ , potem pa še leče, če si malce zmišljuješ - stanjšane, foto, antireflex... prek 100€ na kom... 1,2,3 si na 600€ za očala.
Pet let nazaj sem dal za očala komplet mal čez 30.000 SIT, pa nisem iskal poceni robe v -50% optiki (katero mi ne priporočajte...)

Škrtaril ravno ne bom, ker jih stalno nosim in oči so pač samo ene, ampak 600€ se mi pa ne zdi ravno malo...

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Jaz sem že 10+ let zadovoljna stranka optike Krstič na Tržaški. Prijazni sicer niso pretirano (niti jaz z njimi), ostalo je pa na nivoju.

Važno je da ti dobiš prava očala, da nimaš kasneje kakih glavobolov, motnega vida in podobno. Se tudi zgodi kje.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
dolgo casa, kot mulc sem hodil v mestno optiko.. brezveze..

potem krstiæ.. okej no.. solidno..

clarus - pogreb..

optika mali - medvode - super..

aja, kul so se v cityparku.. optika ne vem kaj je ze, zraven lifta, nasprot sportine..

Nazadnje urejeno:

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.513
1.099
113
Enako bi tudi jaz pohvalil Aleša v Kranju na Planini 3! Dejansko se popolnoma posvetijo posamezniku. In ti tudi povejo katera očala ti pašejo in katera ne. Cena pa je tudi popolnoma sprejemljiva...

Če pa iščeš poceni očala pa jih imajo na Golniku v optiki OKE (Kukovič).

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.890
-360
113
jest sm tud s clarusom v btc zadovoljen. pa tud pregled sem tam opravil, pa je vse ok. so pa očala hitro okol 400€.

Jest sm si kupu en športni model, k je ful trd, in se ne zvijejo! sm že parkrat zaspal z njimi, pa je bilo zjutraj vse ok!

mal primerjej cene,
http://www.smartbuyglasses.gr/designer-eyeglasses/

tuki jih naročiš, neseš k optiku in ti naredi še šipce...