Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Citat:
Uporabnik krenataja pravi:
Ko sem bila v OŠ, sem bila še največkrat špeglarka ipd, pa podcenjevanje.... Pa pustimo to.... Sicer se včasih sprašujem, kaj si ljudje mislijo, ko se z mano pogovarjajo.
Rekreativni kolesar: hotela sem samo komentirat, da je prav da si vztrajal pri zdravniku, ker palec ima pomembno funkcijo, ki je ne more nadomestiti noben drug prst. Mi je pa malo čudno, da se on ni zavzel za rešitev prsta.
Glede zmerjanja poznam zelo dobro ta primer. Ko je sošolec spravil sošolko v jok, sem ga tako prisolil, da je ravnateljica takoj poklicala starša v šolo ... sicer po naravi nisem nasilen in stvari rešujem po mirni poti ... ampak takrat pa me je to, kar sem videl, prav razpizdilo - po domače povedano ... in potem so se mi teden dni norčevali, da sem pomagal "čudakinji" ... žal si ni sama kriva, da je taka.
Ja, problem je, da (ne samo z moje strani) na ptujski bolnišnici doktorji znajo samo stran rezat ... najmanj dela. In na desetine ljudi poznam, ki niso niti malo zadovoljni s ptujem ... Tudi toktorju, ki me je operiral v mbju, sem povedal da je oni na ptuju hotel samo stran rezat, pa je rekel, da ve kako je s ptujem in potem je še rekel, da oni niso specializirani za to ... potem pa sem se vprašal ... zakaj potem sploh imajo na ptuju kirurgijo?
Mojega dedeka je bilo kap, pa je padel v bolnišnici s postelje ... si je zlomil kolk ... pa je mama drugi dan rekla, če ga ne mislijo operirati .. neka doktorca hrvatica pa ji je v hrvaščini povedala ... zakaj, on je že star ... in čez dva dni je dobil vse možne bolezni ... povišanega olesterola, sladkorja, krvnega tlaka itd ... pa ga je po tem dnevu pobralo ...
To je tisto, zakaj sem zahteval maribor ... veliko slabih izkušenj z moje strani in strani drugih ...
Tudi jaz sem zajebana oz zakomplicirana stranka ... hočem vedeti vse v nulo kar kupim, na primer ... in pri tem zelo dobro vem, da trgovcu grem zelo na živce ... in rezultat je, da sem zelo radovedna stranka in da bolj težim trgovcu o eni stvari, bolj mu grem na živce, kar pa me niti malo ne gane.