Nova oblika zavarovanja za totalko

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Super zadeva za nas lastnike Renojev. Ko se pokvari, najboljše da se kar zakuri.
smile-1.gif
V izogib stroškom popravila.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.262
4.845
113
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Super zadeva za nas lastnike Renojev. Ko se pokvari, najboljše da se kar zakuri.
smile-1.gif
V izogib stroškom popravila.

467716-post_slo.gif

pa ne moreš no pluvat v lastno skledo, men lagune skoz dobr delajo, še manj se kvarijo kot passati ipd
evil.gif

pravzaprav so nepokvarljive, dejansko je to uber avto, nad vsemi, mi sploh ne rabmo serviserja
cheer.gif

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.262
4.845
113
Citat:
Uporabnik masevc pravi:
http://www.zurnal24.si/nova-oblika-zavarovanja-za-totalko-clanek-191355

Pozna kdo bolj podrobno?
Imajo tako obliko zavarovanja tudi druge zavarovalnice?

V taki obliki samo Tilia, primerno za take lastnike, ki se ne sekirajo za razne praske in vdolbince na avtu, ampak jim je pa pomembno,
da če pride do velike škode in lahko to nadomestijo preko takega zavarovanja... Res za starejša vozila, katera so po E-taxu vredna malo, deli pa so dragi in hitro pride do totalke....

Meni je to primerna varianta za moj avto, tako da ob obnovi ziher pade ta varianta...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Ko ga primerjam s polnim zavarovanjem ki sem ga plačal januarja pri tiliji ni več take razlike.
za avto star 8 let, nov vreden okoli 15 jurjev bi dal za osnovni kasko totalka 54 evrov.
Vzel sem polni kasko s kritjem plus pa sem za njega dal (če ne računam popustov pri AO(+) dobrih 100 evrov.
Seveda vključuje krajo, parking, divjad, asistenco supreme...
No za kpl zavarovanje sem dal dobrih 300 evrov. (PR 2/3).
Izračun na amzs mi poda da bi za ao in ao+ dal 220 evrov. se pravi sem vse ostalo dobil za 90 evrov...
Kje kakšenm popust priznajo me ne zanima. zanima me končna cena

I

Izbrisan uporabnik 3287

Kje si pa placal tako malo? Za kasko + kraja, parking, divjad,....? Tilia? Jaz sem tudi v najboljsem razredu, pa me vedno ocurijo za cca 900 eur (ok, imam vec stvari zavarovanih a vseeno). Lp

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.262
4.845
113
Na ceno zavarovanja vpliva več stvari... največ pa novonabavna vrednost avta, 300€ za popolni kasko s kritjem PLUS, z max popusti kar jih obstaja imaš za kakšnega osnovnega clia, kar pomeni da si dal za AO in AO+ cca 120€ ostalo pa je kasko.