Nova nadaljevanka Flash Forward

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Upam, da nadaljevanka ne bo imela previsokih ratingov, ker se bo potem zgodilo koz z Lost-om - zgodbo bodo začeli zavlačevat, samo da se čimveč denarja potegne, na koncu pa bo podobno žajfnici.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
2. del je precejšnje razočaranje. Na koncu spet cliffhanger, vmes pa skoraj nič novega od 1. dela
tongue-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Je kdo gledal 4. del?

spoiler:
Vedno manj mi je všeč nadaljevanka. Nekaj mešajo preveč družinsko življenje ipd..težave v nadaljevanko. Postaja ženska drama, ne pa zanimiva nadaljevanka. Poleg tega imajo res butast način...nič se ne zgodi čez cel del...5 sekund pred koncem pa pokažejo nekaj "zelo zanimivega", čemur sledi konec. Na koncu tretjega dela so pokazali Somalijo in vrane...v četrtem delu nič o tem. :S Eh.. Ocena 8.3 na tv.com tudi pove svoje in je čisto primerna (res dobre nadaljevanke imajo najmanj 9.0 na tej strani)

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Se strinjam s tvojim spoilerjem. 5 min pred koncem cliffhanger in to je to.

1. del je bil super, 2. del tak-tak, 3. del boljši, 4. del pa sem samo še napol gledal
tongue-1.gif

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.964
38
48
Meni se pa zdi, da je FlashForward od novih sci-fi serij še najbolj gledljiva. Za razliko od Defying Gravity in Stargate Universe, ki sta bolj telenovele-in-space. SG:U ima že štiri epizode skozi, pa še vedno nisem dobil občutka, da bi se sploh kaj začelo odvijati (spoiler alert: v 1x04 se ne zgodi skoraj NIČ).
wink-1.gif
Pri Defying Gravity sem nekako pričakoval, da bodo na polovici sezone že polovico sončnega sistema obšli, ampak ne - očitno sem (preveč) pričakoval, da bo to v prvem planu sci-fi zgodba z elementi človeških problemov, medtem ko so si oni to zastavili kot predvsem dramo, ki se pač slučajno dogaja oz. je povezana s potovanjem po vesolju. Sezone skoraj konec, pa so komaj do Venere prišli. Stalno neki flešbeki, namesto da bi se s tekočo zgodbo ukvarjali in jo pospešili, zapletov pa skorajda nič.

Očitno je sci-fi trenutno (?) v krizi z idejami (ali pa proračunom za efekte in spodobne zgodbe).
smile-1.gif
Lahko pa da je vsega konec in se zdaj samo še grebejo za ratinge, pa izdelujejo golaž, ki poskuša privabiti čim širšo "ciljno" publiko, pri tem pa zapušča svojo dejansko ciljno publiko (gledalci znanstvene fantastike). Verjetno nekako tako, kot če prižgeš History Channel, na njem pa najdeš vseh vrst dokumentarcev in ne samo zgodovinskih...

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pa smo tam... Se bo ponovil Lost? Ali Prison Break, ki je bil še na meji gledljivega?

Kak je bil Taken fajn, ko se je vedelo koliko epizod bo in pika. Ampak ni vsak Spielberg.

PS: 25 epizod bo v 1. sezoni. Kaj bo dalje pa bogve...

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
No ko sem tole prebral, je postal 4. del, moj zadnji. Že tako ni bilo nekaj oh in sploh, če bojo pa vlekli pa sploh ne mislim gledat.

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.964
38
48
Oh yeah, chick on chick action, eksplozije in streljanje, politične spletke, evil podpredsednica ZDA, fishy satelitski posnetki... now we're talking.
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
POgledal 5. del. Nepovezano se mi zdi. Kot da bi preskočil del med 4. in 5. Na koncu 4. dela objavijo nekaj...v 5. delu niti ne omenijo...

Pomojem itak neka US agencija stoji za vsem tem.
grin1.gif

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.132
69
48
123
Kaj si mislite po 7. delu?

Spoljer:
črnc se je odločil spreminjati prihodnost, Aaronova hčerka je očitno živa... Jim bo prihodnost prinesla, kar jim je namenjeno?

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Zadnji trije so limonadasti. Očitno so res dobili pogodbo za več epizod in morajo zdaj nekak zgodbo raztegnit. Še cliffhangerji na koncu niso več zanimivi.