Res se je z vami brezveze za pogovarjat ... Bedniki ...
Jaz pač povem svoje mnenje ... En bo rekel, da je belo črno, in bo pri tem vzrajal ... drugi pa bo rekel, da je belo belo ... Obstaja na tistoče in in en način ljudi, ki imajo svoje mnenje ...
To kar se pa tiče tega, da se ves denar rine samo v ljubljano, pa je čisto res ... Močvirniki in južnjaki, ki živite v lj, tega ne boste nikoli razumeli ... ampak marsikateri mariborčan, prekmurec, prlek itd, vam bo povedal, da je tako.
Ljubljana ima največ objektov postavljenega z državnega denarja ... od kar je ta vaš zoki na položaju ...
V glavnem .. v sloveniji je točno to, kar nekateri že cel čas gnjavijo tu gor, in se nonstop enega in istega človeka lotijo in govorijo žaljivo ...
Zato pa je tako, da sosesd sosedu jamo koplje, ker se noben nikoli z nikomur ne strinja in si mislijo da so najboljši oz najpametnejši ...
In ja ... glede tega če sem arhitekt ali ne ... Kako že pojeta Korado in Brendi? ... "Če fovšija bi gorela, bi bila v ognju cela, ti Slovenija" ...
Ni moj problem, da si eni zastavimo nek cilj, in se na to tudi osredotočamo ... nekaterim pač v šoli uspe, nekaterim ne, eni so navadne propalice (taki so tudi tu na forumu, kako se hvalijo, kolikokrat so policistom že spizdli, da se vsak dan skoraj napijejo itd).
Kaj pa je danes takšnega biti arhitekt? ... Lahko bi se šel šolat za astronoma, kemika, biologa itd ... kar koli bi hotel ... ampak vem, da da me vsi ostali poklici niti najmanj ne interesirajo in verjetno niti srednje šole ne bi dokončal..
Moj cilj je pač arhitektura, nekoga drugega je cilj, da bo sodnik, drugi, da bo odvetnik, tretji da bo astronom, četrti bo pilot, petemu je cilj, da samo dokonča 4. stopnjo izobrazbe, petemu, da nadgradi poklic s peto stopnjo izobrazbe, šestemu je cilj, da celo srednjo šolo prešprica in se zadeva s travco in cel pokozlan od lakohola leče po ljubljani ...