Če bo dobro "dedovala" bo lahko moja prijateljica.
Res je bilo tako, in tudi preimenovala sta se oba, v skladu s kozmičnim redom....Raje ne. Kot sem slišal insajderske čenče iz industrije, je bila bolj ku-ku. Kristali, piramide, ne sklepati poslov na datume pod ozvezdji v napačni luni...
Je res vredno?
Para vrti tamo gdje burgija nemože.A je ze na tinderju? Kdor.jo.osvoji se mu splača
Aja pa njen kuku.verovanje je izgleda uspesno. Je le milionarka...
Ločila, biznis pa še vedno skupen. To mi bolj smrdi po kakih davčnih štosih.Ločila sta se najbogatejša Slovenca
Iza in Samo Login, ustanovitelja tehnološkega podjetja Outfit7, ki so ga leta 2017 za milijardo dolarjev kupili Kitajci in s tem zakonca izstrelili na vrh seznama najbogatejših Slovencev, sta se ločila.siol.net
"V izogib ugibanjem, napačni interpretaciji in morebitni posledični zmedi, prijatelje in javnost obveščava, da sva se v osebnem življenju ločila," je na družbenem omrežju Facebook zapisal Samo Login. Zakonca Login sta bila v letu 2020 s premoženjem v višini 689 milijonov evrov trdno zasidrana na vrhu seznama najbogatejših Slovencev.
Kja je bila pa ona prej? Izidor(a)?Res je bilo tako, in tudi preimenovala sta se oba, v skladu s kozmičnim redom....
Če nisi sam na listi brezveze da se sploh oglašašTokrat celo 1 osebno poznam ... ampak mi to nič ne pomaga :-(
V enem letu so povečali premoženje za milijardo evrov. Naj raje pogledajo koliko več revežev je zaradi tega.
Seveda, posebno kak Darij Južna ali pa Šešok, ki zaposlenim zaračunava še park plac. Pa tudi pri drugih bi malo pogledal, kako plačujejo delavce. Še pri Akrapoviču jamrajo, kako jih izkorišča.Reveži nastajajo zaradi kul simpatizerjev in podobne navlake. Tej z liste vgalvnen ustvarjajo delovna mesta in višajo standrad v državi.