Nova KBM, kaj je to na izpisku.

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.169
1.144
113
Amapk ta generator pri npr. SKBju stane bistveno manj, kot pa podaljševanje certifikata
vsako leto pri NLBju.
Jaz imam tisti klakulatorček iod vsega začetka, ko so jih še zastonj delili,
edini strošek do zdaj je bila ena baterija.

Clueless

Fizikalc
5. avg 2007
745
86
28
Citat:
Uporabnik jurek1973 pravi:
... kot pa podaljševanje certifikata vsako leto pri NLBju. ...

Si prepričan v to? Zdaj sem šel namreč pogledat par certifikatov in vsi veljajo pet let.

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Certifikat pri nlb se ne podaljšuje vsako leto, ampak enkrat na 5 let. Je pa res, da je potrebno plačevat vsak mesec uporabnino za nlb klik- 65 centov mesečno...

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Citat:
Uporabnik talean pravi:
NLB pride kmalu nova.
wink-1.gif

Sparkasse dela (počasi) je pa kar se tehnološko tiče precej zadaj. Sploh za novo NLB, Abanko, Banko Koper,...

Funkcionalnosti pa vglavnem pokriva kar vse kot ostale banke.

lp

Od kje ti to in kdaj naj bi se to zgodilo
confused-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Zakaj? Saj ti bodo ponudili ugoden kratkoročni kredit za obdobje, ko ne boš mogel dostopat do svojega denarja
evil.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik Poti pravi:
No, tudi netsrik ni brez stroškov. Vsaj jaz plačujem letno naročnino za digitalno potrdilo(4,17€).
Zakaj pa se pustite nategovat bankam, da vam prodajo potrdilo Posta-CA. Povsod lahko uporabiš tudi SIGEN-CA spletno potrdilo, ki ga dobiš brezplačno, edino vlogo moraš dat na upravni enoti.

Sploh Raifeissen je pri tem katastrofa. So poslali dopis, v katerem piše, da če odpreš pri njih račun, ti oni brezplačno pridobijo digitalno potrdilo SIGEN-CA... "strošek pridobitve tega digitalnega potrdila je okoli 15 eur"..., na drugi strani pa celo piše ... "v primeru da se odločite za elektronsko bančništvo Raiffeisen banke, prihranite nekaj več kot 20 eur, saj za vas spletno digitalno potrdilo uredimo brezplačno". Čisto zavajanje potrošnikov - digitalno potrdilo SIGEN-CA je popolnoma brezplačno in ga lahko dobi vsak ter uporablja v vsaki spletni banki, ki zahteva prijavo z digitalnim potrdilom. Tudi od Abanke sem pred časom dobil dopis, kjer so na dveh straneh pisali kako mi ugodno omogočajo pridobitev potrdila Posta-Ca, na koncu je pa čisto na drobno pisalo, da če imam pa SIGEN-CA potrdilo, pa lahko kar tistega uporabim. Podobna zgodba je bila pri ženi na Delavski hranilnici (btw, imajo zelo ugodne pogoje). Ob odprtju računa so ji hoteli na vsak način prodat potrdilo Posta-Ca (prvo leto brezplačno), ko sem pa omenil Sigen-ca so rekli "ja no, potem pa posta-ca tako ali tako sploh ne potrebujete".