Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Si preveč z*****, da bi dojel delovanje enega izredno enostavnega sistema v osnovi. Zate je centralno ogrevanje prava znanstvena fantastika.
Probam tako....če ti odpreš pokrov motorja pri avtu, motor ne crkne zaradi tega.
Ne bo slo, ni nikjer sekancev v enacbi...Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Si preveč z*****, da bi dojel delovanje enega izredno enostavnega sistema v osnovi. Zate je centralno ogrevanje prava znanstvena fantastika.
Probam tako....če ti odpreš pokrov motorja pri avtu, motor ne crkne zaradi tega.
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Pa sej ti bi pa lahk vedu da so tišlerji najnižje na Podnu, verjetn z razlogom
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Peter Žagar je meni rekel:: fant --iz tebe še marsikaj bo
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Dones je moralo nekaj sto znastvenikov in inžinirjev na hitro zapustiti okolico JE
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Ti tega ne boš zastopil--------ker si preveč radioaktiven
Ah--gorenci kot gorenci--sj veš
Drugače pa gorenci nisa tako škrti kot pravi vesolnja slovenija, daleč od tega--so zelo radi nevede meni dajali svoje ženske
Sorry softi--moram pisat na eno sporočilo-imam prepoved 3600
Radijacija je huda reč
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Ti tega ne boš zastopil--------ker si preveč radioaktiven
Ah--gorenci kot gorenci--sj veš
Drugače pa gorenci nisa tako škrti kot pravi vesolnja slovenija, daleč od tega--so zelo radi nevede meni dajali svoje ženske
Sorry softi--moram pisat na eno sporočilo-imam prepoved 3600
Radijacija je huda reč
Jaz sem ugibal... Ampak me je Utisevalec pomiril in podučil kot velik strokovnjak, da se pri jedrski energije špara in da se nič ne preskoči. Ampak kolikor sem včeraj bral, so preskočili ravno vzdrževanje teh rezervnih virov energije in da so bili generatorji nameščeni v kleti (kar sem spet jaz ugibal). Zato so verjetno dobili izdatno porcijo vode, ki ni več sama odtekla.Citat:
Uporabnik softi pravi:kdo je tukaj pisal, da je v fukosimi lahko tudi kaj bilo..nevarnega..preskočenega pri vzdrzevanju..