Nov zakon pomaga.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Ampak če kdo misli, da se bo z raznimi represivnimi ukrepi dvignila kultura vožnje, se moti (kvečemu obratno, kultura je vedno slabša, pa čeprav so se hitrosti znižale in je manj mrtvih),
Brez skrbi, da represija pomaga. V Franciji in Monte Carlu so zadevo tako pošlihtal. Vse polno radarjev in kamer so našraufal, pa domov samo položnice pošiljali. Pa se je zadeva zboljšala. Represija je zakon zdravilo, za primitivne trdoglavce in nevzgojence.
Citat:
Zame ni noben uspeh zakona, če je manj mrtvih (v bistvu me prav malo briga koliko sej jih ubije, kot udeležencu v prometu mi je veliko bolj pomembno da le-ta poteka tekoče,
Ma ja, kaj koga brigajo življenja, važno da se hitro pelješ in da se tekoče ubiješ.
Kljukec neumni.....

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Pa misliš, da te stardec ne more več presenetiti, potem pa tako ustreli...
Jaz te presenetim, ti me pa nisi sposoben. Si preveč kljukast.

Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
jaz mislim da si potujoča nevarnost!
Ti ne misliš veliko, ker nimaš s čem mislit.

Ej ej ej, ni več argumentov je treba pa žalit. ooooooo
priden.gif

Res je AC sedaj full prazna in so vsi na magistralnah. Pa od kje jebetiš je tolk klape po AC
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Lej če je naš zakon tako dober zakaj ga v tujini ne kopirajo? Zakaj je še vedno na cestah po vsem svetu še vedno tako mrtvih? Ti bi moral it v evropski parlament pa povedat kot tak zakon uspeva pri nas imamo za celi avtobus preživelih v tem dobrem pol leta kar ga imamo!

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Mene je prav strah vozti že, vsak dan naredim 60 km.....

Ljudje ne upoštevajo:

- VARNOSTNA RAZDALJA a je to
- HITROST
- RDEČA luč semaforjev
- BREZ OBJESTNA VOŽNJA

in še in še.......
Ja, naprimer: lepljenje na prehitevalni pas, čeprav je .. ah saj veste.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
In zapomni si, zaradi uvedbe vinjet je kvečjemu več ljudi šlo dol iz avtocest ne na avtoceste, ker jim je škoda vinjete plačat. Pol škrtih ljubljančanov, ki imajo po dva avta, noče kupit vinjete za oba in se namesto po obvoznici, raje vozi po ozkih in zakotnih ulicah s tem tadrugim avtom
...
To ni res. Mislim da je malo po uvedbi vinjet DARS objavil, da se je promet na avtocestah povečal, ponekod tudi za 80%.

Sej na obvoznici ni nobenih kontrol, tko da če kdo slučajno nima vinjete, se lahko tistih par km pelje tud brez.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
če bi se več vozil okrog bi opazi, da je na avtocestah več prometa kot pa ga je bilo in zato niso krivi samo romunski avtobusi!