Ce gres proti poljanam, potem gres po obehCitat:
Uporabnik Nenasiten pravi:
jeprca-loka je čist drug odsek kot ta za žiri (k je pr novem tunelu), tko da še mal počaki s fršlokom
Za prvo sem vedel, to tukaj pri tunelu pa res ne.Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
Približne lokacije:
46.167971, 14.331444
46.158135, 14.311613
Citat:
Uporabnik LatkaGravas pravi:
Razcep Kozarje - iz zahodne obvoznice proti južni - je kar direkt iz 130 na 80. Itak nihče ne upošteva - z redkimi izjemami, ki nevarnost pravzaprav povzročajo...Citat:
Uporabnik softi pravi:
....razen, če zakonsko ne sme bit na ac iz 130 direkt na 80....
Citat:
Uporabnik Slick pravi:
Citat:
Uporabnik LatkaGravas pravi:
Razcep Kozarje - iz zahodne obvoznice proti južni - je kar direkt iz 130 na 80. Itak nihče ne upošteva - z redkimi izjemami, ki nevarnost pravzaprav povzročajo...Citat:
Uporabnik softi pravi:
....razen, če zakonsko ne sme bit na ac iz 130 direkt na 80....
Ja, in preden se združita obvoznica in krak, ki pride iz primorske, je po "novem" (verjetno že nekaj časa) postavljena neka hišica z malim parkingom, ki ga policaji izkoriščajo za merjenje hitrosti z ročnim radarjem. Pa še tam se malo za grmovje skrivajo. Je fino upoštevat tistih 80...
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Da še jaz pristavim lonček.
Koliko je po vašem omejitev na odcepu proti južni, ko prihajaš iz primorske strani.
Glede na postavljeno signalizacijo (80 km/h samo na levi strani), je po mojem 100 km/h (prejšnja omejitev).
Se pravi tukaj desno.
Ponavadi je tazelen kangoo (isti, ki ga uporabljao tudi rpi izhodu in tunela šentvid).Citat:
Uporabnik Slick pravi:
Občasno, parkiran avto in policaj z merilnikom (ponoči se tudi zabliska, tako da verjetno tudi z mašinerijo v avtu).
Citat:
Uporabnik marjan pravi:
Ja, pa ob 21h so otroci cakali na odstavnem pasu avtobus za v solo. Bom placal globo- vse za varnost!
Citat:
Uporabnik KarEn pravi:
Floki v bistvu nimaš prav (razen v delu kur...): dejansko bi morali ugotoviti, da je omejitev 40 pod realnostjo, ampak zato moraš imeti diplomo, ki je ti Ajnštajni žal nimajo. Tam se da normalno 120 peljat brez kakršnihkoli zadržkov, vprašanje je potem, čemu 80 omejitev?
Ampak to se itak nihče ne vpraša danes... če se nihče ne pelje po omejitvi potem je očitno nekaj narobe z omejitvijo, ne z vozniki. Ampak to je samo moje skromno mnenje...