In koliko je takih, poleg golova? Koliko pa tanovih (dve okorogli)?Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Ni res,vecina kvadratnih lec oziroma okenc, so prazna
Uporabnik lost1 pravi:
Gre za spremenljivo prometno signalizacijo, ki je opisana v 50. členu Pravilnika o prometni signalizaciji in prometni opremi.Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Citata, da ne velja ti bo bolj težko prilepil.
Drugače si pa poišči kateri znaki (in pod katerimi pogoji) veljajo. Če ne najdeš - pot pod noge na upravno in vrni rozo.
V bistvu odgovarjam na tvoj izziv, odgovor pa je namenjen osebi, ki si mu namenil post.Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
A meni to razlagaš?
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Citata, da ne velja ti bo bolj težko prilepil.
Drugače si pa poišči kateri znaki (in pod katerimi pogoji) veljajo. Če ne najdeš - pot pod noge na upravno in vrni rozo.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
Kaj pa tiste škatle (stacionarci) v škofje loki, a je tist aktivno? Eden je eno križšče prej preden se zavije za Žiri, drugi je pa pa k prletiš iz tunela, smer Žiri.
Citat:
Uporabnik jerch_5 pravi:
Torej. Danes pripeljal mimo radarja z hitrostjo 108-112 km/h. Omejitev je torej 80 km/h? Ali veljajo kazni za avtoceste tudi na odseku z omejitvijo 80 km/h torej do +30 km/h je 80 evrov in polovička 40 evrov?
Ko ti mater, ne me strasit. Tam od jeprce do skofje loke vem da so vcasih radi merili, tole mi je pa cisto novo. Sem pa zadnjic prvic sel mimo in zna biti "pestro" ce dobim kaksne pozdrave.Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
Kaj pa tiste škatle (stacionarci) v škofje loki, a je tist aktivno? Eden je eno križšče prej preden se zavije za Žiri, drugi je pa pa k prletiš iz tunela, smer Žiri.
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Uporabnik lost1 pravi:
Grosuplje - LJ
Naklo - Bled
pa še kakšen...
Citat:
Uporabnik marjan pravi:
Citat:
Uporabnik jerch_5 pravi:
Torej. Danes pripeljal mimo radarja z hitrostjo 108-112 km/h. Omejitev je torej 80 km/h? Ali veljajo kazni za avtoceste tudi na odseku z omejitvijo 80 km/h torej do +30 km/h je 80 evrov in polovička 40 evrov?
jaz sem šel danes najmanj 120 mimo. Bil je pa iz NM proti Barju, ne proti MB. Javim ko (če) pride kaj