In vi pričakujete, da bo referentka na drugi strani telefona to vedela??? Ali?Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Pošlješ jim mail (mimovrste lahko tudi po telefonu pokličeš) in odgovorijo, tako enostavno je v teh časih.
In vi pričakujete, da bo referentka na drugi strani telefona to vedela??? Ali?Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Pošlješ jim mail (mimovrste lahko tudi po telefonu pokličeš) in odgovorijo, tako enostavno je v teh časih.
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
In koga naj na Amazonu ali Mimovrste vprašam?Citat:
Uporabnik MTB75 pravi:
...pri C5 je tudi razlika v antenah...
Preostane ti pa kristalna krogla ali vprašanje prodajalcu. Slednje je najbolj enostavno.
Kakšna je razlika v antenah?
Citat:
Archer C5 ver. 1.20 ima tri zunanje antene, ver. 2.00 pa dve. V specifikacijah to piše, če so zraven.
Piše na škatli, bo že menda znala prebrati dol.Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Uporabnik amacar pravi:
Kateri fw imaš gor ?Citat:
Uporabnik cizy pravi:
ksz
Jaz še kar nisem nič nabavil.
Sedaj imam 2x WRT54GL, ampak mi počepneta ko poženem torrente na 60/5 liniji.
Sem hotel vzeti nekaj v rangu 150-200 eur., ampak se mi zdi škoda denarja, glede na to da imam vse pomembnejše naprave na kablu in mi hitrost preko wifija ni tako zelo pomembna, za domet pa lahko še vedno obržim enega WRT54GL za repeater kot do sedaj.
Torej, če vzamem neko novejšo zadevo v rangu 50 eur., bo le ta prenesla torrente na moji liniji?
Samo štroma žre 12W ob full loadu, več napajalnik ne omogoča (12V 1A).Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
WRT54GL je stara kanta. Ta ruter je bil aktualen 10+ let nazaj.
Samo štroma žere toliko, da za razliko v strošku porabe štroma kupiš modernega Mikrotika. Da ne sploh ne omenjam zmogljivosti.